Zakelijk bloemen bestellen

Een goed gevoel bezorgen, dat is wat wij dagelijks doen! Een medewerker verrassen met zijn/haar verjaardag, een nieuwe samenwerking of jubileum vieren?

Wat de achterliggende gedachte ook is, Fleurop is dé partner voor zakelijk bloemen bestellen. Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? We hebben onze voordelen op een rijtje gezet.

Voordelen van zakelijk bloemen bestellen

  • Altijd een ruim assortiment met de mooiste seizoensbloemen;
  • Achteraf betalen via maandfactuur of gratis met AfterPay;
  • Keuze uit een wekelijks- en/of maandelijks Fleurop abonnement;
  • Mogelijkheid voor afname van grote aantallen boeketten;
  • Met liefde samengesteld en persoonlijk bezorgd door de lokale Fleurop bloemist; 
  • Ook bezorging wereldwijd vaak dezelfde dag nog mogelijk; 
  • Fleurop streeft bij al haar bloemisten naar duurzaamheid d.m.v. certificering met het ‘Certificaat Barometer Duurzame Bloemist’.

Zakelijk duurzame bloemen bestellen 

Voor steeds meer ondernemingen, instanties en dienstverleners is het van essentieel belang dat leveranciers duurzaam zijn. Ook Fleurop heeft duurzaamheid hoog op haar agenda staan. Daarom stimuleert Fleurop de bloemisten om zich aan te melden voor het ‘Certificaat Barometer Duurzame Bloemist’*. D.m.v. duurzame wijzigingen in hun bedrijfsvoering en door de inkoop van duurzame producten verdienen zij een certificaat.

Ben je op zoek naar een duurzame leverancier van bloemen of wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met onze klantenservice via het nummer: 0900- 1501 of mail naar zakelijk@fleurop.nl.

*Het ‘certificaat Barometer Duurzame Bloemist’ is het enige officieel erkende duurzame keurmerk voor bloemisten in Nederland en geïnitieerd door Stichting Milieu Keurmerk. Meer over het certificaat te weten komen? Lees hieroverop www.barometerduurzamebloemist.nl.

Contactinformatie Fleurop Zakelijk

Voor het aanmelden van je bedrijf kun je een mail sturen naar: zakelijk@fleurop.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Fleurop, bezorgt een goed gevoel.