Zakelijk bloemen bestellen

Wil je met je bedrijf goed voor de dag komen bij relaties? Hen verrassen bij een lustrum of verjaardag? Of zoek je een verrassend gebaar in de klachtenafhandeling? Wat de achterliggende gedachte ook is, Fleurop kan je erbij helpen!

Elke ondernemer met medewerkers of relaties wil deze natuurlijk ook tevreden houden. Een goede verstandhouding zorgt voor een betere en langere samenwerking. Fleurop heeft hiervoor diverse mogelijkheden met behulp van bloemen en geschenken. Want: Fleurop bezorgt een goed gevoel! Samen met onze 1.100 vakkundige bloemisten. 

De mogelijkheden op een rij

Fleurop en duurzaamheid

Voor steeds meer ondernemingen, instanties en dienstverleners is het van essentieel belang dat leveranciers duurzaam zijn. Op www.duurzaamregeerakkoord.nl staan bijvoorbeeld de ondertekenaars van het ‘Duurzaam Regeerakkoord’ vermeld. Het thema ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ is steeds meer een standaard regel in het DNA dan dat het een uitzondering is.

Ook Fleurop heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Daarom stimuleert Fleurop de bloemisten om zich aan te melden voor het ‘certificaat Barometer Duurzame Bloemist’*. Hiermee kunnen zij door duurzame wijzigingen in de bedrijfsvoering en door de inkoop van duurzame producten het certificaat krijgen.

Ben je op zoek naar een duurzame leverancier van boeketten? Dan komen wij graag in gesprek!

 

*Het ‘certificaat Barometer Duurzame Bloemist’ is het enige officieel erkende duurzame keurmerk voor bloemisten in Nederland en geïnitieerd door Stichting Milieu Keurmerk. Meer over het certificaat te weten komen? Lees hierover op www.barometerduurzamebloemist.nl.