Zakelijk bloemen bestellen

Een goed gevoel bezorgen, dat is waarmee wij je kunnen ondersteunen. Een medewerker verrassen met zijn/haar verjaardag, een nieuwe samenwerking vieren of een vriendelijk gebaar bij een goed afgehandelde klacht? Wat de achterliggende gedachte ook is, Fleurop kan je hierbij helpen!

Voordelen van zakelijk bloemen bestellen

  • Altijd een ruim en actueel assortiment met daarin de seizoensinvloeden;
  • Achteraf betalen via een maandfactuur of met onze gratis AfterPay service;
  • Keuze uit een wekelijks- en/of maandelijks Fleurop abonnement, waardoor je nooit meer dat gewaardeerde bloemetje vergeet;
  • Bij evenementen of belangrijke gebeurtenissen kun je grote bulkorders laten bezorgen;
  • De boeketten worden samengesteld en persoonlijk bezorgd door één van onze 1.050 lokale Fleurop bloemisten;
  • Je maakt gebruik van het wereldwijde Fleurop netwerk;
  • Fleurop streeft bij al haar bloemisten naar duurzaamheid door middel van certificering met het ‘Certificaat Barometer Duurzame Bloemist’.

Contactinformatie Fleurop Zakelijk

Voor het aanmelden van je bedrijf kun je een mail sturen naar: zakelijk@fleurop.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Zakelijk duurzame bloemen bestellen 

Voor steeds meer ondernemingen, instanties en dienstverleners is het van essentieel belang dat leveranciers duurzaam zijn. Ook Fleurop heeft duurzaamheid hoog op haar agenda staan. Daarom stimuleert Fleurop de bloemisten om zich aan te melden voor het ‘Certificaat Barometer Duurzame Bloemist’*. Hiermee kunnen zij door duurzame wijzigingen in hun bedrijfsvoering en door de inkoop van duurzame producten het certificaat verkrijgen.

Ben je op zoek naar een duurzame leverancier van bloemen of wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met onze klantenservice via het nummer: 0900- 1501 of mail naar  zakelijk@fleurop.nl.

*Het ‘certificaat Barometer Duurzame Bloemist’ is het enige officieel erkende duurzame keurmerk voor bloemisten in Nederland en geïnitieerd door Stichting Milieu Keurmerk. Meer over het certificaat te weten komen? Lees hierover op www.barometerduurzamebloemist.nl.

De mogelijkheden op een rij