Zakelijk bloemen bestellen

Een medewerker verrassen met zijn verjaardag? Een nieuwe samenwerking vieren? Of een verrassend gebaar in de klachtenafhandeling? Wat de achterliggende gedachte ook is, Fleurop kan je hierbij helpen!

Voordelen van zakelijk bloemen bestellen

  • altijd keuze uit een ruim assortiment
  • betaal achteraf op maandfactuur of met afterpay (gratis)
  • ook wekelijks- en maandelijkse abonnementen
  • ook mogelijk voor bulkorders
  • persoonlijk bezorgd een van onze 1.050 lokale bloemisten
  • ook keuze uit duurzame bloemisten

Contactinformatie Fleurop Zakelijk

Voor het aanmelden van je bedrijf kun je een mail sturen naar: zakelijk@fleurop.nl. Zet hierin als onderwerp: Terugbelverzoek en laat je naam en telefoonnummer achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zakelijk duurzame bloemen bestellen 

Voor steeds meer ondernemingen, instanties en dienstverleners is het van essentieel belang dat leveranciers duurzaam zijn. Ook Fleurop heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Daarom stimuleert Fleurop de bloemisten om zich aan te melden voor het ‘certificaat Barometer Duurzame Bloemist’*. Hiermee kunnen zij door duurzame wijzigingen in de bedrijfsvoering en door de inkoop van duurzame producten het certificaat krijgen.

Ben je op zoek naar een duurzame leverancier van bloemen of wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met onze klantenservice via het nummer: 0900- 1501 of klantenservice@fleurop.nl.

*Het ‘certificaat Barometer Duurzame Bloemist’ is het enige officieel erkende duurzame keurmerk voor bloemisten in Nederland en geïnitieerd door Stichting Milieu Keurmerk. Meer over het certificaat te weten komen? Lees hierover op www.barometerduurzamebloemist.nl.

De mogelijkheden op een rij