Kies de gewenste vorm

Vóór 14:00 besteld, vandaag bezorgd
Betrouwbaar en op tijd geleverd
Persoonlijk en handmatig gecontroleerd
Ruime ervaring met uitvaartcentra

Rouwboeket

De mooiste rouwbloemen voor een persoonlijk en liefdevol afscheid

Troostboeket

vanaf 34,95
Sterkteboeket

vanaf 59,95
Ingetogen

vanaf 70,00
Bescheiden

vanaf 85,00
Ingetogen

vanaf 195,00
Bescheiden

vanaf 125,00
Elegant

vanaf 105,00
Exotische tuin

vanaf 280,00
Tropische tuin

vanaf 260,00
Zonnestraal

vanaf 55,00
Zonnestraal

vanaf 125,00
Kleurenpracht

vanaf 75,00
Kleurenpracht

vanaf 210,00
Rijke kleuren

vanaf 95,00
Rijke kleuren

vanaf 225,00
Bloemenkus

vanaf 155,00
Bloemenkus

vanaf 175,00
Speelse warmte

vanaf 135,00
Warme kus

vanaf 145,00
Laatste kus

vanaf 200,00

Rouwboeket

Een rouwboeket is een betekenisvolle uiting van liefde, respect en medeleven voor degenen die we hebben verloren. Een prachtig samengesteld rouwboeket of rouwstuk biedt troost. Bloemen hebben namelijk van nature de kracht om woorden en emoties uit te drukken die niet altijd in taal te vatten zijn. Een rouwboeket of rouwstuk met rouwbloemen zorgen een persoonlijk en liefdevol moment van afscheid. Er zijn verschillende vormen van afscheidsbloemen beschikbaar. Van prachtige rouwkransen tot kistbedekkingen. De Fleurop vakbloemist staat graag voor je klaar bij het samenstellen van een mooi rouwboeket voor een uitvaart of begrafenis.

Rouwboeket bestellen

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwstuk niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze bloemisten zorgen ervoor dat de rouwboeket op het juiste moment worden bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

Tijdens het bestelproces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op met de klantenservice.

Rouwstuk kiezen

Wij begrijpen wat dit moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Ons assortiment met rouwbloemen is ingedeeld in verschillende stijlen. Op basis van herinneringen en/of karaktereigenschappen kies je een stijl die past bij de overledene. Welke stijl je ook kiest een bloemstuk op een begrafenis, crematie of herdenking zorgt voor een mooi en waardig afscheid.

Het rouwwerk is beschikbaar in verschillende bindvormen, waaronder een rouwboeket, biedermeier, rouwkrans, hartvormig rouwstuk of kistbedekking.

Rouwboeket met lint

Aan het rouwwerk kan een rouwlint met persoonlijke tekst worden toegevoegd. Het is mogelijk om tekst te plaatsen op de rechter en linker slip. Voeg je liever geen lint toe aan de rouwbloemen? Plaats dan een liefdevolle tekst op een kaart.

Heb je vragen over het bestellen van bloemen voor een begrafenis of herdenking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je direct verder!