Kies de gewenste vorm

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Betrouwbaar en op tijd geleverd
Persoonlijk en handmatig gecontroleerd
Ruime ervaring met uitvaartcentra

Rouwkransen

Rouwkransen voor een begrafenis of uitvaart
Ik mis je

vanaf 295,00

Rouwkransen

Bij een mooi, persoonlijk en liefdevol afscheid zijn bloemen erg belangrijk. Een bloemstuk in de vorm van een krans wordt vaak gebruikt voor een herdenking of een afscheid. Het is een mooie en symbolische bindvorm die staat voor oneindigheid. Rouwkransen symboliseren de eeuwige liefde en het respect voor de overledene. Ook vertegenwoordigen de bloemen in een rouwkrans het leven, terwijl de krans zelf de cirkel van het leven en de dood illustreert. Een rouwkrans herinnert ons eraan dat de dood een natuurlijk onderdeel is van menselijke bestaan.

De krans kan bij, tegen of naast de kist gezet worden. Ook kan een krans op een standaard gezet worden tijdens de afscheidsceremonie of herdenking. Rouwkransen zijn beschikbaar in afmetingen variërend van 40 tot 80 cm.

Rouwkrans met lint

Rouwkransen bieden troost en steun. Vaak worden rouwkransen versierd met bloemen die symbool staan of betrekking hebben op de overledene. Ook bieden wij de mogelijkheid voor een rouwkrans met lint. Op dit lint kan dan een persoonlijke boodschap worden gedrukt.

Rouwkrans bestellen

De lokale vakbloemisten van Fleurop staan voor je klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Onze bloemisten weten jouw wensen te vertalen naar een passend bloemwerk. Fleurop biedt meerdere soorten rouwwerk aan. Van rouwkransen tot kistbedekkingen en rouwboeketten. Heb je vragen over het bestellen van rouwbloemen en rouwstukken? Neem contact op via de chat of bel met 09001501 (geen extra kosten).