Kies de gewenste vorm

Vóór 14:00 besteld, vandaag bezorgd
Betrouwbaar en op tijd geleverd
Persoonlijk en handmatig gecontroleerd
Ruime ervaring met uitvaartcentra

Sterkte en condoleance

Een blijk van medeleven in tijden van verdriet of verlies

Sterkte bloemen bezorgen

Bloemen hebben altijd een speciale betekenis gehad als symbolen van liefde, vreugde en schoonheid. Maar bloemen kunnen ook dienen als krachtige uitdrukking van steun, troost en sterkte. Ons assortiment met sterkte boeketten bestaat uit gepaste boeketten voor het overbrengen van sterkte en veerkracht.

Bij het geven van bloemen voor sterkte is het belangrijk om rekening te houden met de persoonlijke voorkeuren en smaak van de ontvanger(s). Ieder persoon kan een andere betekenis of symboliek aan bloemen hechten. Het tonen van zorg en aandacht door middel van bloemen kan echter een krachtige manier zijn om iemand te steunen en te laten zien dat je ervoor diegene bent, ook in moeilijke tijden.

Condoleance bloemen bezorgen

Naast sterkte boeketten, hebben we condoleance boeketten beschikbaar in dit assortiment. In momenten van verdriet en verlies kunnen woorden soms tekortschieten. Condoleance bloemen bieden een krachtige manier om medeleven en troost uit te drukken wanneer we worstelen met het vinden van de juiste woorden.

Een condoleance boeket wordt ook wel een troostboeket of sympathieboeket genoemd. Deze boeketten zijn gepast om iemand te condoleren en troost te bieden, in veel gevallen gaat dit om de nabestaanden van een overledene. Met condoleance bloemen steun je hen en bezorg je de bloemen bij de nabestaanden thuis.

Wat is het verschil tussen een condoleance- en rouwboeket?

Een condoleanceboeket is niet hetzelfde als een rouwboeket. Een rouwboeket laat je namelijk bezorgen voor de uitvaart. De bloemen worden dan neergelegd of neergezet tijdens de uitvaart. Een condoleanceboeket wordt bij de nabestaanden bezorgd en dient in een vaas met water gezet te worden.

Sterkte boeket met wenskaart

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een gepast sterkteboeket, kies je een wenskaart over om jouw persoonlijke boodschap over te brengen. We hebben een stijlvol assortiment om jouw sterkte-wens met liefde over te brengen. Hiervoor kun je terecht bij het assortiment wenskaarten in de categorie ‘Sterkte’ op de productpagina.

Weet je niet wat je op een kaartje voor sterkte kan neerzetten? Dan delen we graag onze inspiratie voor liefdevolle teksten om iemand sterkte te wensen.

Troostboeket vandaag bezorgen

Een troostboeket stuur je om medeleven te uiten. Wanneer je op werkdagen voor 14.00u of op zaterdag voor 12.00u een troostboeket hebt besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd bij de nabestaanden. Het troostboeket wordt met aandacht en liefde samengesteld door de lokale Fleurop bloemist en vervolgens persoonlijk bezorgd.