Kies de gewenste vorm

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Betrouwbaar en op tijd geleverd
Persoonlijk en handmatig gecontroleerd
Ruime ervaring met uitvaartcentra

Rouwboeket en rouwstuk hart

Een liefdevol afscheid met een rouwboeket in hartvorm
Eeuwig hart

vanaf 175,00
Hartelijk

vanaf 275,00
Liefdevol

vanaf 230,00
Openhartig

vanaf 195,00
Rozengeur

vanaf 195,00
Warm hart

vanaf 195,00
Zacht hart

vanaf 195,00

Rouwstuk hart

Een hartvorm staat symbool voor liefde en is hiermee een zeer geschikte vorm voor een rouwstuk of rouwboeket. In tijden van verdriet en verlies bieden bloemen troost, schoonheid en een manier om onze diepste gevoelens van liefde en respect uit te drukken. Een bijzonder ontroerende keuze onder rouwbloemstukken is het rouwstuk in de vorm van een hart. Dit betekenisvolle bloemstuk, dat de vorm van een hart aanneemt, draagt niet alleen een esthetische aantrekkingskracht, maar heeft ook een diepe symbolische betekenis.

De hartvorm is al eeuwenlang het symbool van liefde en genegenheid. Het gebruik van deze vorm in een rouwstuk benadrukt de liefde en de diepe band die de nabestaanden met de overledene deelden. Net zoals het hart het symbool is van liefde, vertegenwoordigt het ook de onvergankelijke herinnering aan de persoon die is heengegaan. Het rouwstuk in de vorm van een hart herinnert ons eraan dat de liefde voor de overledene altijd in onze harten zal blijven voortleven. Het hartvormige rouwstuk toont medeleven en biedt troost aan de rouwenden. Het is een tedere manier om steun te betuigen en te laten zien dat je de pijn van het verlies deelt.

Rouwboeket hart bestellen bij Fleurop

De lokale vakbloemisten van Fleurop staan voor je klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Onze bloemisten weten jouw wensen te vertalen naar een passend bloemwerk. Fleurop biedt meerdere soorten rouwwerk aan. Van rouwkransen tot kistbedekkingen en rouwboeketten. Heb je vragen over het bestellen van rouwbloemen en rouwstukken? Neem contact op via de chat of bel met 09001501 (geen extra kosten).