Kies de gewenste vorm

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Betrouwbaar en op tijd geleverd
Persoonlijk en handmatig gecontroleerd
Ruime ervaring met uitvaartcentra

Rouwkransen

Rouwkransen voor een begrafenis of uitvaart
Ik mis je

vanaf 295,00

Rouwkrans bestellen

Bij een mooi, persoonlijk en liefdevol afscheid zijn bloemen erg belangrijk. Een rouwkrans heeft een ronde bindvorm en symbolisereeert de eeuwige liefde en staat voor oneindigheid. 

Onze rouwkransen worden met aandacht en liefde samengesteld door de lokale Fleurop bloemist. De bloemen worden zorgvuldig gekozen en vertellen met liefde jouw verhaal of boodschap. De rouwkrans staat voor een omhelzing die ons omringt in deze moeilijke momenten van afscheid.

Rouwkrans begrafenis en herdenking 

De rouwkrans wordt bij een begrafenis of herdenking tegen of naast de kist gezet. Voor een herdenking of afscheidsceremonie kan de krans ook op een standaard neergezet worden. 

Afmeting rouwkransen 

Onze rouwkransen zijn beschikbaar in afmetingen variërend van 40 tot 80 cm. Na het selecteren van de gewenste rouwkrans kun je vervolgens kiezen uit verschillende formaten. Wil je hier hulp of advies voor? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via 0900- 1501 (geen extra kosten). 

Rouwkrans met lint

Rouwkransen bieden troost en steun. Net als andere rouwstukken is het mogelijk om een rouwkrans te voorzien van een stijlvol lint. Op het rouwlint kan een laatste groet of boodschap gezet worden en vaak worden ook de namen van de nabestaanden of afzender van de rouwkrans neergezet. We hebben voorbeeldteksten voor op het rouwlint klaarstaan, om je te helpen met het maken van een keuze. Bekijk hiervoor: voorbeeld teksten rouwlint.

Rouwkrans bezorgen

De rouwkrans wordt bezorgd op de locatie van de uitvaart, zoals een kerk, rouwcentrum of crematorium. Je hoeft de rouwkrans dus niet zelf op te halen. Om er zeker van te zijn dat de bezorging goed verloopt, vragen we voor het bezorgen van de rouwkrans, de volgende gegevens: 

  • Naam begraafplaats, rouwcentrum of crematorium 
  • Naam van de overledene (dit is nodig om aan te geven voor welke uitvaart de rouwkrans is) 
  • Datum en tijdstip van uitvaart 
  • Bezorgadres van de bezorglocatie 
  • Deze gegevens kun je tijdens het bestellen invullen.  

De lokale vakbloemisten van Fleurop staan altijd voor je klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Onze bloemisten weten jouw wensen te vertalen naar een passend bloemwerk.  

Fleurop biedt meerdere soorten rouwwerk aan. Van rouwkransen tot kistbedekkingen en rouwboeketten. Heb je vragen over het bestellen van rouwbloemen en rouwstukken? Neem contact op via de chat of bel met 0900- 1501 (geen extra kosten).