Vandaag besteld, morgen bezorgd
Betrouwbaar en op tijd geleverd
Persoonlijk en handmatig gecontroleerd
Ruime ervaring met uitvaartcentra

Rouwboeketten en rouwbloemstukken

Voor een mooi en liefdevol afscheid

Persoonlijk advies nodig?

Wij staan graag voor je klaar. Neem contact op met onze klantenservice via 0900- 1501. 

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag: van 8.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. 

Of stuur een mail naar [email protected] en wij helpen je graag verder.

Bindvormen rouwbloemen

Rouwbloemen zijn verkrijgbaar in verschillende bindvormen: Rouwboeket, biedermeier, rouwkrans of kistbedekking. Hier vind je de uitleg bindvormen rouwbloemen

Fleurop Rouwwerk: Met liefde

Het Fleurop rouwwerk assortiment Met liefde bestaat uit verschillende thema's. Elk thema heeft zijn eigen kleuren, stijl en soorten bloemen. Persoonlijk en met liefde samengesteld door onze lokale bloemisten.

Ontdek het complete rouwassortiment

Rouwbloemen en -stukken voor een liefdevol afscheid

Met liefde: rouwbloemen en rouwstukken van Fleurop

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In deze moeilijke tijd wil je op een waardige en liefdevolle manier afscheid nemen. De rouwbloemen en rouwboeketten van Fleurop hebben je daarbij.

Rouwbloemen en rouwboeketten zijn een mooie manier om gevoelens van verdriet, liefde en respect te uiten. Bloemen zijn een universeel symbool van medeleven en troost voor de nabestaanden. Bij Fleurop vind je een ruim aanbod van de mooiste en meest liefdevolle rouwbloemen en -boeketten. In diverse stijlen en kleuren en passend bij de persoonlijkheid van de overledene en jouw gevoelens. Alle rouwboeketten en rouwstukken worden met veel zorg en persoonlijk samengesteld door onze lokale Fleurop bloemisten. Onze ervaren bloemisten zorgen ervoor dat er een liefdevol, persoonlijk en passend bloemstuk wordt gecreeerd. Wij bezorgen jouw rouwbloemen en rouwboeketten op de gewenste locatie, zoals bij de uitvaartplechtigheid, het crematorium of thuis. Door bij ons een rouwwerk te bestellen, kun je er van op aan dat het bloemstuk op tijd en in perfecte staat aankomt.

Liefdevol afscheid

Met de rouwbloemen en rouwboeketten van Fleurop maak je van het afscheid een waardig en respectvol moment. Vol liefde en met de mooiste bloemen die met de grootste zorgvuldigheid zijn geselecteerd door de bekwame en lokale Fleurop bloemist. Altijd van de hoogste kwaliteit en vers. Ons persoonlijk advies, het ruime aanbod van rouwbloemen en rouwboeketten en onze jarenlange ervaring maken dat ons rouwassortiment altijd van de allerhoogste kwaliteit is. Voor een liefdevol afscheid.