Vacatures

Werken bij de grootste online bloemist van Nederland? Bekijk hier alle openstaande vacature(s).

Over Fleurop:

Koninklijke Fleurop al is 100 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het bezorgen van bloemenorders nationaal en internationaal. In Nederland zijn lokale vakbloemisten aangesloten (landelijke dekking) bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen.

Met ruim 45 enthousiaste collega’s en ca. 700 gepassioneerde bloemisten staan wij dagelijks in de startblokken om het gekozen boeket op de gewenste dag op het door de klant gekozen adres te bezorgen. Iedere medewerker is een schakel in dit totale proces. Iedere bloemist maakt het gewenste boeket op maat en reikt deze met een glimlach uit aan de ontvanger. In binnen- en buitenland.

Kom jij ons team versterken?

Vacature: Online Merchandiser


 Als online merchandiser maak je onderdeel uit van het E-commerce team van Fleurop en werk je nauw samen met je collega’s van marketing. Jij draagt samen met je collega's bij aan het continu verbeteren van de customer journey op fleurop.nl. Je zorgt ervoor dat iedere bezoeker geïnspireerd wordt, makkelijk door de website heen kan navigeren en geholpen wordt bij het maken van de juiste keuze.

 Wil je ons team komen versterken? Bekijk dan deze vacature:

vacature Online Merchandiser