Volgens onderzoek van WUA! behoort Fleurop.nl tot de 10 beste websites van Nederland. WUA! onderzocht welke 100 verkoopwebsites het beste gewaardeerd worden. Fleurop.nl eindigde op de 7e plek met het waarderingscijfer 7,5 en mag zich daarmee de beste bloemenbestelwebsite van Nederland noemen. Op plek één tot en met zes staan respectievelijk Bol.com, Belvilla.nl, KLM.com, Zalando.nl, HotelSpecials.nl en Kwik-Fit.nl. Deze websites werden gewaardeerd met een 7,6. 

Achtergrond

WUA! Baseerde de Top 100 Websites 2013 op 29.720 websitebeoordelingen door 6.290 respondenten over 3.593 websites in de periode augustus 2012 – juli 2013. WUA! is dé marktleider op het gebied van online benchmarking en helpt bedrijven hiermee richting te geven aan de meest optimale invulling van websites. Met grootschalig gebruikersonderzoek maakt WUA! online oriëntatiegedrag inzichtelijk. De resultaten stellen organisaties in staat om hun websites te optimaliseren. Klanten van WUA! kunnen zo de conversie verhogen en kosten verlagen. Met doorlopende onderzoekstrajecten houdt WUA! constant een vinger aan de pols.

Fleurop

Een goed gevoel bezorgen, dat is onze passie al ruim 95 jaar. Hoe kan dit nu beter dan met bloemen? Fleurop is in Nederland in 1921 opgericht met de gedachte om bloemen nationaal, en vanaf 1946 wereldwijd, te kunnen bezorgen. Dit was het begin van het huidige netwerk van maar liefst 1.200 specialistische bloemisten in Nederland. Wereldwijd telt het netwerk zelfs zo’n 40.000 bloemisten. Via Fleurop Interflora worden jaarlijks miljoenen boeketten over de hele wereld verstuurd. Kijk voor meer informatie op www.fleurop.nl.