Tulpen brengen sfeer in kerstboomloze woonkamer

Veenendaal, 6 januari 2021 – Nu Driekoningen is aangebroken en de kerstboom écht het veld moet ruimen, zoeken we massaal naar alternatieven om het thuis gezellig te maken.

Fleurop lanceerde gisteren haar nieuwe collectie tulpenboeketten en signaleert dat de vraag naar deze lentekoninginnen groter is dan ooit.

“De vraag naar tulpen is dit jaar bijzonder groot”, vertelt Wendy Smit, marketingspecialist bij Fleurop. “Sinds het moment dat onze nieuwe collectie online staat, zien we de verkoop van de boeketten omhoogschieten. Bloemen vullen de leegte op die de kerstboom heeft achtergelaten. Een leegte die extra gevoeld wordt, doordat we vanwege de lockdown veel tijd thuis moeten doorbrengen.” Waarom we massaal voor tulpen kiezen? Wendy vervolgt: “Nu de dagen nog kort zijn, kijken we erg uit naar het voorjaar. En welke bloem symboliseert dit seizoen nu beter dan de tulp?”

Warme kleuren laten zon schijnen

Vakbloemisten van Fleurop kwamen al voor de feestdagen samen om de nieuwe collectie boeketten met zorg samen te stellen. Kenmerkend is de speelse schikking en het gebruik van warme kleuren. Wendy Smit: “Van zacht oranje tot rood en auberginepaars, de tulpenboeketten bezorgen je een warm gevoel. Zo haal je ook tijdens de donkere dagen het voorjaarszonnetje in huis.” Kijk voor een overzicht van alle tulpenboeketten op:Tulpen bestellen