DEZE ACTIE IS GESLOTEN - JE KUNT HELAAS NIET MEER MEEDOEN.

Fleurop gaat zich ook deze Valentijn weer actief inzetten voor de liefde. Met een actie die de échte, pure liefde laat zien. Daarom zijn we op zoek naar mensen die hun partner of hun geheime liefde op een speciale manier willen verrassen. Een manier om nooit te vergeten.

 

De verrassing

De verrassing is een unieke beleving. De Fleurop bloemist zoekt je partner of geheime liefde op en verrast hem of haar met een anoniem boeket. Bij het boeket zit een uitnodiging om met de bloemist mee te gaan naar een nog onbekende bestemming. Deze bestemming blijkt een heel bijzondere en exclusieve plek in de buurt. Over deze locatie kunnen we nog niets verklappen, maar jij bent er al aanwezig. Als je partner of Valentijn wordt binnengebracht is de verrassing compleet. De locatie, jouw aanwezigheid en de meest romantische sfeer. Op deze plek krijgen jullie samen een heerlijke lunch of diner voorgeschoteld. Alle ingrediënten voor een prachtige, liefdevolle middag of -avond dus.

 

Opnames

De spontane reacties bij het ophalen én bij de verwondering van het zien van de locatie en jouw aanwezigheid worden gefilmd. Deze en jouw reacties verwerken we vervolgens in een aantal korte filmpjes, die rond Valentijn onder andere op tv en online uitgezonden zullen worden. Daarna laten we jullie met rust om lekker samen te eten en te genieten.

 

Wanneer en waar?

DEZE ACTIE IS GESLOTEN / JE KUNT NIET MEER MEEDOEN.