Leukste juf van het jaar verrast met bloemen

12 juli 18 - Samen met Fleurop vroeg Kek Mama alle ouders van basisschoolkinderen welke juf of meester zij in het zonnetje wilden zetten. De winnaar werd op spectaculaire wijze verrast met bloemen.

Populairste juf

Kek Mama vroeg ouders welke juf of meester zij graag wilden bedanken. Uit de vele inzendingen sprong juf Simone van Basisschool Patricius in het Limburgse Echt erboven uit. Bekijk hieronder hoe zij door Fleurop en Sara van Gorp, hoofdredacteur Kek Mama, met een prachtig boeket overweldigd wordt.

"Ik ben totaal overdonderd door deze verrassing. Ik voel me vereerd dat ik verkozen ben tot populairste juf van Nederland", zegt de kersverse juf van het jaar. Volgens de ouders verdient juf Simone het omdat ze haar lesstof tastbaar maakt, zodat kinderen makkelijker leren en plezier in het leren behouden. Bovendien voelen kinderen uit haar klas zich altijd op hun gemak waardoor ze met plezier naar school gaan. Veel kinderen kijken daarom jaren uit om bij juf Simone in de klas te komen.


Zeg het met bloemen

Het bedanken van leraren aan het einde van het schooljaar wordt steeds meer een gewoonte. Uit een poll van Kek Mama blijkt dat 64 procent iets voor de juf of meester koopt. 21 procent gaf aan dat de kinderen zelf iets maken en bij 15 procent zorgt de klassenmoeder voor een cadeau. 

Ook de juf of meester van jouw kind bedanken en met een goed gevoel de zomervakantie insturen? Fleurop heeft een speciale selectie van boeketten gemaakt die geschikt is om met de hele klas te geven. Klik hier om de boeketten te bekijken.

bron: NU.nl / kekmama.nl

leukste-juf-van-jaar-overdonderd-met-bloemen.png