3 december 2018 – Willem en Jolanda de Vries zijn verkozen tot ‘Oppas opa en oma van het noorden’. Het Groningse echtpaar werd tijdens een feestelijk verrassingsmoment in de bloemen gezet. Een boeket dat kleinkinderen Jayde (10) en Senna (5) zelf mochten samenstellen.


“Een ontzettend attente actie”, laat dochter Daniëlle de Vries weten. “Ze waren compleet verrast en moesten zelfs een traantje wegpinken toen hun kleinkinderen met het prachtige boeket voor de deur stonden.” Dat boeket hadden Jayde en Senna, met een klein beetje hulp van Fleurop-bloemist Bloemen Mozaïek, helemaal zelf gemaakt. Een kleurrijke creatie met onder andere rozen, gerbera’s, chrysanten en lisianthus.

 

Waardering

Willem en Jolanda staan altijd klaar voor hun kleinkinderen. Van oppassen tussen de middag tot complete logeerpartijtjes. Daniëlle is alleenstaande ouder en kan de hulp goed gebruiken. “Het is heel fijn dat je op je ouders terug kunt vallen. Een bedankje was meer dan verdiend en deze actie van Fleurop was een leuke manier om onze waardering te laten blijken. Geweldig dat ze deze titel gewonnen hebben”, aldus Daniëlle.

 

Oppashelden in de bloemen

Onlangs riep bloemenspecialist Fleurop ouders en kleinkinderen op om oppas-opa’s en -oma’s in de bloemen te zetten. Via de Fleurop-website konden opa’s en oma’s worden opgegeven voor de titel ‘Oppas opa en oma van het jaar’. Want opa’s en oma’s blijken de rots in de branding voor menig gezin. “Oppassen gaat vaak veel verder dan opletten. Opa’s en oma’s zijn er niet alleen voor vertier, ze draaien tegelijkertijd het huishouden: van wassen tot koken. Met deze actie wilden we ouders en kleinkinderen inspireren om hun grote helden te bedanken. Bezorg ze een goed gevoel”, aldus Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop.