Nederlanders bestellen massaal bloemen om elkaar een hart onder de riem te steken in tijden van corona. Ook bloemenspecialist Fleurop ziet het aantal online bestellingen sterk stijgen. In samenwerking met #Flowers4Oxygen voegt Fleurop vandaag het Longfonds-boeket toe aan haar collectie. Per verkocht boeket wordt €2,50 aan het Longfonds gedoneerd.

“We zijn ontzettend blij met de steun van Fleurop”, laat Ernica Woudenberg van het Longfonds weten. “Dankzij acties als deze kunnen wetenschappers stappen zetten in het onderzoek naar corona. Essentieel, want het is nu al duidelijk dat een deel van de coronapatiënten blijvende longschade aan het virus overhoudt.”

Bezorg een goed gevoel

Het Longfonds boeket kenmerkt zich door felle kleuren en is allergeenvrij, waardoor het boeket ook geschikt is voor mensen met gevoelige luchtwegen. “Met dit boeket geef je niet alleen schitterende bloemen”, vertelt Leonie van Zante, marketingspecialist van Fleurop. “Je maakt bovendien een groot gebaar. Een boeket dat de essentie van Fleurop, een goed gevoel bezorgen, waarmaakt. Van ieder verkocht boeket doneren wij € 2,50 aan het Longfonds. Dit gaat niet ten koste van de waarde van de bloemen.”