Fleurop Interflora Nederland BV heeft in februari 2013 In rouw geïntroduceerd. Dit boek bevat bloemwerk voor gebruik bij uitvaarten. Het verliezen van een dierbare is zeer emotioneel. Toch moeten nabestaanden diverse zaken regelen. Het kiezen van bloemwerk voor gebruik tijdens de uitvaart is één van die dingen. Fleurop hoopt hen met ‘In rouw’ te ondersteunen bij het kiezen van bloemwerk voor een waardig afscheid. In rouw geeft op ingetogen wijze een overzicht van de mogelijkheden op het gebied van bloemwerk. 

In rouw inkijken kan bij de 1.100 Fleurop bloemisten in Nederland. De Fleurop bloemist kan desgewenst een pdf beschikbaar stellen, zodat het bloemwerk in de thuisomgeving kan worden bekeken.

Daarnaast zijn op deze website diverse items uit In rouw beschikbaar, zodat het mogelijk is om op afstand medeleven te betuigen aan nabestaanden.

Achtergrondinformatie

Met behulp van vakkundige Fleurop bloemisten is een breed scala aan bloemwerk voor gebruik bij uitvaarten geselecteerd. In het boek is bloemwerk voor op de kist opgenomen, maar ook arrangementen in bijzondere vormen, bloemstukken voor kinderen en rouw- en sympathieboeketten zijn onderdeel van het boek. Praktische bruikbaarheid is een belangrijk aandachtpunt geweest. Voorin een uitklapbare pagina achterin biedt het boek een overzicht van het gehele assortiment en is de opvolger van Fleurop rouwwerkboek Ideeën voor rouwarrangementen.