Bloemenspecialist Fleurop voert deze week campagne om zo veel mogelijk oppas opa’s en oma’s in het zonnetje te zetten en geeft jou de kans ze op ludieke wijze te bedanken.

“Voor ouders van jonge kinderen is het elke vakantie een hele puzzel het oppasschema rond te krijgen”, vertelt Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop. “Gelukkig schieten opa’s en oma’s massaal te hulp. Bijna de helft van alle grootouders gaat tijdens de herfstvakantie oppassen. En dat oppassen gaat verder dan opletten. Opa’s en oma’s zijn de rots in de branding voor menig gezin. Ze organiseren leuke uitstapjes en draaien tegelijkertijd het huishouden: van wassen tot koken. Met deze actie willen we ouders en kleinkinderen inspireren om hun grote helden te bedanken. Bezorg ze een goed gevoel.” 

Win bloemen voor jouw superoppas
Vanaf vandaag kunnen ouders en kinderen via www.fleurop.nl/bedanktactie aangeven waarom hun opa of oma de leukste oppasser van Nederland is. Daarmee maken zij kans op een schitterend bedankboeket dat het kind zelf mag schikken bij een Fleurop-bloemist in de buurt. De kleuren, bloemen, vorm: alles mag zelf geselecteerd worden. Ook zorgt Fleurop voor een feestelijk verrassingsmoment waarbij het kleinkind het boeket mag overhandigen.

Mee doen?

Meld je kind en opa en/of oma aan via: bedanktactie fleurop.
Aanmelden kan tot en met 7 oktober 2018.