Fleurop doneert per verkocht boeket € 1,50 aan de Hartstichting. In twee maanden tijd werden meer dan tweeduizend vurig rode boeketten verkocht.

“We zijn heel blij met de actie van Fleurop”, laat Ronald Schouten, teammanager van de Hartsstichting weten. “Het geld komt goed terecht. Onze wetenschappers gaan het gebruiken bij onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. We hebben hier een speciaal onderzoeksprogramma voor, want er zijn verschillen tussen mannen en vrouwen in het ontstaan van hart- en vaatziekten. Zo spelen hormonen een rol en zijn bij vrouwen de signalen bij een hartinfarct vaker minder duidelijk. We willen dat meer vrouwen op tijd de juiste diagnose én behandeling krijgen.”

Bezorg een goed gevoel

Fleurop kijkt terug op een geslaagde samenwerking. Leonie van Zante, marketingspecialist van Fleurop, laat weten: “Acties als deze raken de essentie van Fleurop: elkaar een goed gevoel bezorgen. Onze vakbloemisten zetten zich hier dagelijks voor in door de mooiste boeketten te maken. Deze boeketten hebben niet alleen ontvangers blij gemaakt, maar ook de Hartstichting.”

Cheque Hartstichting.png