Fleurop opnieuw favoriete bloemenwebshop

Bedankt iedereen: Fleurop.nl ook in 2016 nummer 1! Consumenten bestellen bloemen online het liefst bij ons. Zo blijkt voor het vierde jaar op rij uit het jaarlijkse onderzoek van WUA!

Groot, bekend & favoriet

Al 100 jaar maken onze bloemisten dagelijks heel veel mensen blij Fleurop.nl is daarmee de bekendste online bloemenwinkel. Met zo’n 1.100 bloemisten in heel Nederland zijn we ook de grootste. En in 2016 dus ook officieel de favoriet. Daar zijn we trots op!

Daarom favoriet

Het doel van het WUA! onderzoek is in kaart brengen wat een klant die bloemen wil bestellen ervaart, voor welke aanbieder de klant kiest en vooral: waarom. Onze online bloemenwinkel Fleurop.nl blijkt favoriet en krijgt van consumenten een score van 86. Onze website scoort vooral bij eerste indruk hoog op alle onderzoeksthema’s. In zowel de verdiepingsfase als eerste indruk scoort fleurop.nl goed op ‘Aanbod’; websitebezoekers worden dus blij van de boeketten. Meer over het customer experience onderzoek van WUA! vindt u hier.

Altijd aan het vernieuwen

Elke dag weer zorgen we dat het prettig winkelen is in onze online bloemenwinkel. Zo vernieuwen we constant. Voorbeelden hiervan:

  • De online chat die we recent introduceerden. Een vraag of speciale wens kun je daardoor direct voorleggen aan één van onze medewerkers.
  • De e-mail die je van ons krijgt zodra het boeket is bezorgd. Je hoeft niet meer te wachten tot de ontvanger belt of een berichtje stuurt. 

Verder is het voor ons vanzelfsprekend dat:

  • we een besteld boeket op de dag van bestelling bezorgen. 
  • bestellen kan tot 14.00 uur. Ontdek je daarna dat je oma’s verjaardag bent vergeten? Bel ons, dan kunnen we met behulp van onze bloemisten negen van de tien keer nog iets voor je regelen. 
  • je kunt kiezen uit allerlei soorten boeketstijlen: van traditioneel rond gebonden tot trendy plukboeket.
  • je kunt altijd een leuk extra cadeau bij een boeket kunt bestellen. Bijvoorbeeld een vaas, zodat het boeket meteen op tafel kan of chocolade voor een zoetekauw (Fleurop Cadeaushop). 
  • alle bestellingen met de grootste zorg worden uitgevoerd. 
  • alleen gediplomeerde Fleurop bloemisten binden het boeket.
  • in boeketten gebruiken zij verse bloemen, zodat de ontvanger minstens 7 dagen geniet van het cadeau.
  • ieder boeket wordt persoonlijk thuisbezorgd. 

Meer WUA! Onderzoek

Meer over het customer experience onderzoek van WUA! vindt je hier. (link werkt nog)
http://www.wuaglobal.com/nl/sparks/fleurop-opnieuw-winnaar-digital-customer-experience-onderzoek-naar-bloemen-bestellen/