Fleurop lanceert fotokaart bij elk boeket

Veenendaal, 4 november 2020 – Maak je boeket nú nog persoonlijker met een eigen ontworpen wenskaart.

Fleurop maakt bloemen geven tot een feestje. De bloemenspecialist heeft een wenskaartencollectie gelanceerd én biedt de mogelijkheid om zelf een fotokaart te ontwerpen. Upload je leukste foto voor een unieke en persoonlijke boodschap en laat het boeket met de Fleurop Wenskaart nog dezelfde dag bezorgen.

“De lancering van de wenskaartencollectie is een schitterende uitbreiding van onze service. Hiermee onderschrijven we waar Fleurop voor staat: een goed gevoel bezorgen”, vertelt Wendy Smit, marketing verantwoordelijke van Fleurop Nederland. “Met het toevoegen van een Fleurop Wenskaart wordt het écht jouw boeket en bied je de ontvanger een blijvende herinnering. Je kunt kiezen uit tientallen verschillende kaarten, maar uniek is dat je ook zelf de wenskaart kunt voorzien van jouw favoriete foto. Zo maak je jouw boodschap extra speciaal.

 

Upload foto en bewerk je kaart

Wie bloemen bestelt op fleurop.nl kan gemakkelijk een wenskaart aan zijn of haar bestelling toevoegen. Wendy vervolgt: “Nadat je jouw boeket geselecteerd hebt, volgen kaartsuggesties. Voor elke gelegenheid is er een passend design: van felicitaties tot bedankjes en sterkte wensen. In het kaartenmenu vind je ook de optie ‘eigen ontwerp’. Via deze optie kun je een foto uploaden en je kaart helemaal eigen maken. Snijd de foto naar wens bij, zet er een mooie filter overheen of decoreer hem met een eigen tekening. Tekst toevoegen kan in verschillende kleuren en lettertypes. Zo creëer je eenvoudig jouw ultieme persoonlijke wenskaart.”

 

Same day delivery

Uniek is de bezorging van een fotokaart op dezelfde dag als de bestelling. Iets dat uniek is in de markt. Wendy besluit: “Wie voor 14.00 uur een bestelling plaatst op fleurop.nl is er zeker van dat de bloemen mét wenskaart in het hele land nog dezelfde dag bezorgd worden. Om ieders privacy te waarborgen verpakken onze vakbloemisten de kaart in een fraaie gouden envelop.”