Fleurop lanceert ‘Boeket uit je hart’ op Dress Red Day

Veenendaal, 29 september 2020 – Vandaag, op de nationale Dress Red Day, voegt Fleurop een stijlvol boeket vol rode bloemen aan haar collectie toe.

Het boeket met de titel ‘Boeket uit je hart’ is tot stand gekomen in samenwerking met de Hartstichting. Per verkocht boeket doneert Fleurop € 1,50 voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen.

‘We zijn ontzettend blij met de steun van Fleurop,’ laat Ronald Schouten, teammanager van de Hartstichting weten. "Dankzij acties als deze kunnen wetenschappers stappen zetten richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen van hart- en vaatziekten bij vrouwen. We hebben er een speciaal onderzoeksprogramma voor, want de klachten bij vrouwen verschillen erg van die van mannen. Daar moeten we ons bewuster van worden, zodat we hart- en vaatziekten bij vrouwen sneller kunnen opsporen en beter kunnen behandelen.”

Hartelijk gebaar

Boeket uit je hart is losjes geschikt en bevat onder andere rozen, gerbera’s, anthuriums en leeuwenbek. “Uiteraard allemaal rood”, vertelt Leonie van Zante, marketingspecialist van Fleurop. “Met dit boeket geef je niet alleen schitterende bloemen, je maakt bovendien een hartelijk gebaar. Een boeket dat de essentie van Fleurop, een goed gevoel bezorgen, waarmaakt. Van ieder verkocht boeket doneren wij € 1,50 aan de Hartstichting. Dit gaat niet ten koste van de waarde van de bloemen.”

Bestel 'Boeket uit je hart'

Jezelf of iemand verrassen met dit stijlvolle boeket? Klik dan op onderstaande button.