"Stel ze hebben net een kleintje, dan geef je toch een boeket mét een Nijntje... Jaaa, je maakt je boeket nóg leuker met een verrassing uit de Fleurop Cadeaushop." Met deze radiocommercial in 2013 via onder andere 538, Sky Radio en Q-music werd de Fleurop Cadeaushop geïntroduceerd. Luisteraars zullen de stem van Jack Wouters herkennen; hij is ook voice over voor de Fleurop tv-commercials. Bestellen is eenvoudig: boeket kiezen + cadeauartikel kiezen = bloemengroet met verrassing. Bij bestelling voor 12.00 uur bezorgt één van de lokale Fleurop Cadeaushopbloemisten zo'n combinatiecadeau nog dezelfde dag.

Groter verrassingseffect

Een compleet cadeau vinden voor een zakelijke relatie, een jarige, kersverse ouders, een geliefde is dankzij Fleurop Cadeaushop nóg makkelijker. Het cadeauconcept van kwalitatief hoogstaande cadeauartikelen in combinatie met boeketten sorteert gegarandeerd een nog groter verrassingseffect bij de ontvanger! Zowel op www.fleurop.nl als bij Fleurop Cadeaushopbloemisten heeft u de keuze uit:

  • Mondgeblazen Fleurop Perfect Fit vazen.
  • Merci Finest Selection in stijlvolle Fleurop Cadeauverpakking.
  • Nijntje met bloemetje in roze of blauwe jurk (uniek in Nederland) en beer Bella.
  • Rode en witte wijn van het Italiaanse wijnhuis Castel Firmian en Italiaanse prosecco.

Een Fleurop Cadeaushopbloemist in de omgeving vinden, kan eenvoudig via www.fleurop.nl/bloemist. Type de gewenste woonplaats in. U herkent de Fleurop Cadeaushopbloemisten aan het cadeau-icoontje.

Fleurop Cadeaushop on- en offline

Steeds meer bezoekers van www.fleurop.nl bestellen bij hun bloemengroet een cadeauartikel. Dankzij de introductie van de Fleurop Cadeaushop stellen deze websitebezoekers, maar ook winkelbezoekers gemakkelijk een combicadeau samen voor iedere gelegenheid en ontvanger.

Op www.fleurop.nl wordt de keuze vergemakkelijkt door een overzichtelijke presentatie van de Fleurop Cadeaushop in een separate bestelstap. Fleurop Cadeaushopdealers (Fleurop bloemisten die de Fleurop Cadeaushopartikelen verkopen) zijn op fleurop.nl snel herkenbaar aan het cadeau-icoontje. Hun winkels zijn te herkennen aan de Fleurop Cadeaushop deursticker. Wilt u Nijntje ontmoeten? Bezoek gerust één van de Fleurop Cadeaushopbloemisten.