Een verjaardag, nieuwe woning, geboorte, met pensioen gaan, het behalen van je rijbewijs of diploma … Iedere mijlpaal is er een om te vieren. In haar nieuwe online campagne laat bloemenspecialist Fleurop zien hoe je dat aanpakt.

“Iedere mijlpaal is reden voor een feest!”, vertelt Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop. “En feest vieren doe je samen. Dus waar wacht je op? Feliciteer je vrienden, familieleden of collega’s en zeg het met bloemen. Met onze nieuwe campagne bieden we kijkers inspiratie voor een fantstisch geschenk, het hele jaar door.”

Crossmediale campagne

Online spots vormen de basis van de campagne. Daarin speelt Fleurop-bloemist Renee Klatten van Leaf Bloemen uit Capelle aan den IJssel de hoofdrol. We zien hoe zij met passie, vakmanschap en de allermooiste bloemen een boeket samenstelt terwijl klanten haar informeren over de bijzondere mijlpaal waar het boeket voor bedoeld is. De campagne start online en is vanaf vandaag te zien via social media en online video.

Bezorg een goed gevoel Ook deze campagne brengt de essentie van Fleurop in beeld: elkaar een goed gevoel bezorgen. “Iets waar onze bloemisten zich dagelijks voor inzetten door de mooiste boeketten te maken. Op vakkundige wijze leggen zij in elke creatie het gevoel van de gever”, besluit Jeroen de Zwart.