Knuffel voor het leven

Jij wilt toch degene zijn die zo’n baby de knuffel geeft die hij of zij nog jáááren met zich meesleept!? Je weet wel: die knuffel waarvan papa en mama er eigenlijk twee moet hebben. Want stél dat 'ie kwijtraakt... en in de was moet dat ding ook wel 's. En tja... kindlief kan niet slapen zonder! Sommige knuffels zijn vrienden voor het leven. En Nijntje is een geschikte kandidaat.

Unieke Nijntje

Nijntje is een reuze bekend konijn. Misschien wel het bekendste van Nederland. Dick Bruna bracht het diertje tot leven in zijn kinderboekjes. Al jaren zien we kinderen spelen met allerlei varianten van Nijntje. Deze Fleurop Cadeaushop Nijntje zie je niet zo vaak. Dat komt omdat 'ie speciaal voor ons is gemaakt. In roze en in blauw met een bloem in de hand. Een cadeautje voor jongens en meisjes dus. En jij hebt 'm nu ontdekt. Jij bent dus degene die dat kindje een uniek geboortecadeautje kan geven.

Vergeet de ouders niet

En eh... vergeet de kersverse ouders niet! Kies een mooi boeket en voeg Nijntje er in de Fleurop Cadeaushop aan toe. Twee vliegen in één klap: papa en mama in de bloemetjes. Kleintje in de wolken. Zo doe je dat. Met Fleurop.