Romantisch rouwwerk

"Bloemen laten bewondering groeien"

Het Romantisch rouwwerk is onderverdeeld in de volgende stijlen: Volop in het leven, Omarm me, Ik mis je, Allerliefste en Ontroerend dichtbij . Naar aanleiding van de voorkeur van een stijl kun je bij de productpagina kiezen welke bindvorm je wilt hebben. De mogelijke bindvormen die wij hebben zijn:

  • Rouwboeket in vaas
  • Rouwboeket 
  • Biedermeier
  • Ovaal
  • Druppel
  • Halve- of hele kistbedekking
  • Krans-, kruis-, of hartvorm

Het is afhankelijk van de stijl welke bindvorm beschikbaar is. Dat wordt op de productpagina weergeven middels symbolen.

Stijl: Volop in het leven

Houd de liefde volop in leven met deze stijl van bonte zachte kleuren. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: Roos, Eustoma en Delphinium. 

Stijl: Ik mis je

Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze stijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: roos, eustoma en eucalyptus. 

Stijl: Ontroerend dichtbij

Emoties mogen er zijn. Deze stijl met gecombineerde rozen houdt het gevoel dichtbij. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: witte-, (zacht)roze- en oranje rozen. 

Stijl: Allerliefste

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt en dit hart staat daar symbool voor. Het rouwwerk met rozen is verkrijgbaar in: rood, roze en wit. 

Stijl: Omarm me

De krachtige kleuren van deze sfeer vertalen de kracht van een steunende omarming. Bij het rouwwerk wordt o.a. gewerkt met: roze, gele, oranje en rode rozen. 

Rouwwerk bestellen

Je kunt ook het rouwwerk via een Fleurop bloemist bestellen. Zij staan klaar om je te helpen het afscheid zo mooi en persoonlijk te maken. Wil je direct rouwwerk bestellen? Klik dan op onderstaande link.