Kleurrijk rouwwerk

Ons rouwwerk is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Via onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden voor afscheidsbloemen vol kleur.

"Zonder woorden kun je soms heel veel zeggen"

Het Kleurrijk rouwwerk is onderverdeeld in de volgende stijlen: Eeuwig licht, Dierbaar, Mooie momenten, Oneindig en Verborgen aanwezig. Naar aanleiding van de voorkeur van een stijl kun je bij de productpagina kiezen welke bindvorm je wilt hebben. De mogelijke bindvormen die wij hebben zijn:

  • Rouwboeket in vaas
  • Rouwboeket 
  • Biedermeier
  • Ovaal
  • Druppel
  • Halve- of hele kistbedekking
  • Krans-, kruis- of hartvorm

Het is afhankelijk van de stijl welke bindvorm beschikbaar is. Dat wordt op de productpagina weergeven middels symbolen.

Stijl: Eeuwig licht

Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie paars en geel. Afhankelijk van de bindworm wordt er o.a. gewerkt met: gele tulp, Eustoma en Nutan. Vanwege de tulp is deze alleen van januari t/m april verkrijgbaar.

Stijl: Dierbaar

Warme bonte kleuren laten het dierbare gevoel spreken. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: gerbera, matrecaria en de roos. 

Stijl: Oneindig gegroepeerd

Deze stijl kenmerkt de zachtere tedere liefde die oneindig groot blijft. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: gerbera, roos en chrysant. 

Stijl: Verborgen aanwezig

Met de strelitzia staat deze sfeer voor de blijvende verborgen aanwezigheid. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: Strelitzia (paradijs-vogelbloem), gerbera en protea (suikerbos).

Stijl: Mooie momenten

Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: gerbera, eustoma en nutan. 

Rouwboeket bestellen

Je kunt ook een rouwboeket via een Fleurop bloemist bestellen. Zij staan klaar om je te helpen het afscheid zo mooi en persoonlijk te maken. Wil je direct een rouwboeket of rouwbloemen bestellen? Klik dan op onderstaande link.