Bescheiden rouwwerk

Je trad niet graag op de voorgrond. Voor jou geen gedoe. Je was iemand die met kleine dingen snel tevreden was en er in stilte van genoot. Een mooi, ingetogen mens.

"Zoals je was, blijf je altijd voor mij"


Het bescheiden rouwwerk is onderverdeeld in vijf stijlen: Vaarwel, Stilte, Afscheid, Dankbaar en Herinnering. Naar aanleiding van de voorkeur van een stijl kun je bij de productpagina kiezen welke bindvorm je wilt hebben. De mogelijke bindvormen die wij hebben zijn:

  • Rouwboeket in vaas
  • Rouwboeket 
  • Biedermeier
  • Ovaal
  • Druppel
  • Halve- of hele kistbedekking
  • Rouwkrans-, kruis- of hartvorm

 Het is afhankelijk van de stijl of een bindvorm beschikbaar is. Hieronder vind je voorbeelden van bindvormen waaruit je kunt kiezen.

Stijl: Vaarwel

Een prachtige stijl van ingetogen wit. Dat is de omschrijving van de rouwbloemen in de stijl: Vaarwel. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: witte gerbera's, witte rozen en/of witte orchideeën. 

Stijl: Dankbaar

Zachtroze met wit zorgt voor een teder gevoel van dankbaarheid. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: Zachtroze gerbera's, rozen en eustoma.

Stijl: Stilte

Rustig wit ondersteunt de diepe stilte van verdriet in een bijzondere vorm. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: witte gerbera, roos en phlox. 

Stijl: Herinnering

Elke pasteltint en bloem staat voor een fijne herinnering. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: gerbera, roos en campanula. 

Stijl: Afscheid

Wit en paars voor een liefdevol en ingetogen afscheid. Afhankelijk van de bindvorm wordt er o.a. gewerkt met: witte roos, gerbera en paarse statice. 

Rouwbloemen bestellen

Je kunt ook rouwbloemen via een Fleurop bloemist bestellen. Zij staan klaar om je te helpen het afscheid zo mooi en persoonlijk te maken. Wil je direct rouwbloemen bestellen? Klik dan op onderstaande link.