Rouwboeket en karakter

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wilt? De Fleurop bloemist helpt bij de keuze voor een passend rouwstuk.

Een afscheid 'Zoals je was'

Wij begrijpen wat zo'n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Daarom hebben we ons assortiment ingedeeld op karakters. Deze worden hieronder uitgelicht. Naast de karakters, kun je ook de stijl kiezen die bij de overledene past.

Rouwbloemen bestellen, hoe werkt het?

Niet alles uit het assortiment van onze rouwbloemen staat afgebeeld in het totale productoverzicht. Ons Rouwwerk is onderverdeeld op basis van vijf karakters: Bescheiden, Kleurrijk, Romantisch, Natuurlijk en Jeugdig.

Rouwwerk stijlen
De karakters zijn onderverdeeld in stijlen. Zo heeft het karakter Bescheiden de volgende stijlen: Vaarwel, Stilte, Afscheid, Dankbaar en Herinnering. Van de desbetreffende stijlen worden er in het productoverzicht 2 á 3 bindvormen getoond.

Rouwwerk bindvormen
Bindvorm is de manier waarop het rouwboeket of rouwwerk is gebonden:

  • Rouwboeket
  • Rouwboeket in vaas
  • Biedermeier
  • Ovaal
  • Druppel
  • Halve- of hele kistbedekking
  • Rouwkrans, kruis of hartvormig rouwstuk

Aan de hand van onderstaande symbolen kun je zien welke bindvorm beschikbaar is bij een stijl. Klik op de link voor uitleg over: bindvormen rouwbloemen.

Heb je hier vragen over? Neem contact op via de chat of bel met: 0900 – 15 01 (geen extra kosten)

Rouwwerk bestellen

Je kunt ook het rouwwerk via een Fleurop bloemist bestellen. Zij staan klaar om je te helpen het afscheid zo mooi en persoonlijk te maken. Wil je direct rouwwerk bestellen? Klik dan op onderstaande link