Keukenhof

Jaarlijks kun je bij de Keukenhof in Lisse genieten van een prachtig bloemenspektakel. Foto’s van dit jaarlijks terugkerende evenement gaan de hele wereld over. Dit wil je toch ook met eigen ogen gezien hebben!?

Bloemenshows en nog veel meer...

Meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei, 800 verschillende tulpensoorten en meer dan een miljoen bezoekers. Acht weken lang laat de Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In een prachtige omgeving met meer dan 32 ha bijzondere bloemenshows, inspiratietuinen, kunstwerken en evenementen raak je niet uitgekeken. In deze bloemenshows wordt een groot aantal snijbloemen en potplanten gepresenteerd. Dus voor de bloemenliefhebber zeker het bezoeken waard!

Geniet van de geuren en kleuren

Naast de kleuren word je op het park ook betoverd door de geuren van de verschillende bloemen. Zo staan er veel hyacinten, krokussen, narcissen en tulpen in bloei die hun geuren over het park verspreiden.

Naast heerlijk wandelen en het schieten van prachtige foto’s zijn er ook veel verschillende mogelijkheden om even tot rust te komen door een bezoek aan één van de paviljoens. Op het paviljoen kan je een bezoek brengen aan de winkel of even tot rust komen met een hapje en een drankje.  

Informatie over tickets Keukenhof 2020

Dit bijzondere spektakel wil je toch niet missen?

De Keukenhof is in 2020 geopend van 21 maart t/m 10 mei. Kijk voor actueel nieuws en informatie over tickets op de website van de Keukenhof.