Kersteditie Binnenkijken bij: Blooms & Blossom

Ze viel als een blok voor het karakteristieke winkelpand uit 1730. De perfecte plek om een bloemenwinkel te beginnen.

Eigenaresse Colinda van Harten: “Zeker in de kerstperiode is dit de meest sfeervolle winkel van Lunteren. Sinds 2008 jaar ben ik de trotse eigenaresse van Blooms & Blossom”, vertelt Colinda van Harten. “Wat de winkel uniek maakt is het assortiment. Naast bloemen vind je bij ons ook een ruim assortiment meubels en woonaccessoires. Een fijne combinatie. We maken ook stylingplannen en richten woningen en kantoorpanden in. Uiteraard met bloemen en planten als finishing touch.”

 

Christmas crush

“Ik ben gek op kerst. Wist je dat we ons al in januari opmaken voor het nieuwe kerstseizoen? Dan starten we met inkopen. Tijdens de herfstvakantie brengen we de winkel volledig in kerstsfeer. Je kunt bij ons terecht voor kerstbomen, decoratiematerialen en kerstaccessoires. De trends van dit seizoen? Mat goud, roze en groentinten en de tijgerprint.” 

Kerstboeket

Wie geen kerstboom in huis wil hebben, maar wél de gezellige kerstsfeer, ga voor het kerstboeket. Een schitterende eyecatcher op je salon- of eettafel. Bij Blooms & Blossom vind je ze in verschillende formaten en kleuren. “Kenmerkend voor onze boeketten is de stijl. Stoer en toch liefelijk”, vervolgt Colinda.

“Zo werken we graag met grootknoppige rozen, de charmante Helleborus en natuurlijk dé kerstbloem: Amaryllis. Bloemen die we verwerken samen met feestelijke materialen als Ilex, en goudkleurige of donkerrode grassen. We hebben boeketten klaarstaan in de glazen koeling, maar we maken ze ook ter plekke, samen met en naar wens van de klant."

Tip van Colinda

“Maak foto’s van jouw woonkamer en neem ze mee naar de bloemist. Zo kun je samen bekijken welke kerstdecoraties er het beste passen. Heb je een favoriete pot of vaas? Breng ‘m mee. Dan kan de kerstcreatie daarin opgemaakt worden.”

Bezoekadres

Blooms & Blossom is gevestigd aan de Dorpsstraat 59 in Lunteren.