Het maandboeket van september

Een bedankje🙏, een ik-hou-van-je💞, een ik-denk-aan-je💞of gewoon zomaar 🤗: het boeket van de maand september doet het allemaal! 

Maak kennis met het kleurrijke maandboeket van september. Fleurop bloemist Dirma brengt de aster, hortensia en rozenbottel samen tot een knus en fleurig geheel. Leuk voor jezelf of een ander!

Het maandboeket van Dirma

Iedere maand wordt het maandboeket van Fleurop samengesteld door een van onze lokale Fleurop bloemisten. Voor het maandboeket van september kon Fleurop bloemiste Dirma (Dirma Bloem & Stijl in Heden) haar liefde en creativiteit kwijt in een echt najaarsboeket vol prachtige seizoensbloemen.

Dirma over het maandboeket:

"September is een knipoog naar de herfst, maar het voelt nog een beetje als zomer. Deze periode kenmerkt zich door de beschikbaarheid van de bessen. Wat mij betreft mocht de beeldschone rozenbottel tak dan ook niet ontbreken in dit boeket."

"Ook de opvallende hortensia en bescheiden aster zijn mijn favoriet in deze periode. De mooie paarse kleur en de mooie ronde vorm van de hortensia, versterkt met de lichtpaarse kleur van aster maken van dit boeket echt een plaatje. De vrolijke grasjes zorgen voor een speelse uitstraling. Met de gave kleurencombinaties en de mooie hoogteverschillen is dit boeket echt een favoriet voor mij."

Benieuwd hoe Dirma het boeket heeft samengesteld? Bekijk de video hiernaast!

Onze bestsellers

Van maandboeket tot alle populaire boeketten van dit moment! Je bestelt jouw favoriete boeket nu gemakkelijk en snel:

Meer inspiratie?💌

Altijd op de hoogte van onze nieuwste boeketten en veel kleurrijke inspiratie? Schrijf je dan snel in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en laat je verrassen!