Het maandboeket van oktober

De herfst is officieel begonnen en dat vieren we met dit prachtige maandboeket. Speciaal samengesteld door de getalenteerde Fleurop bloemist Rik. 

De herfst is officieel begonnen en dat vieren we met dit prachtige maandboeket. Samengesteld door de getalenteerde Rik van Fleurop bloemist Oogenlust uit Valkenswaard. Het boeket bestaat uit de rozenbottel (een ware favoriet voor het najaar), opvallende Physalis en mooie Eustoma.

Vier de herfst met het prachtige maandboeket van oktober. Kleurrijk en vol met de mooiste seizoensbloemen. Fleurop bloemist Rik combineerde zijn favorieten tot een onweerstaanbaar geheel. 🍂 

Het maandboeket van Rik

Iedere maand wordt het maandboeket van Fleurop samengesteld door een van onze lokale Fleurop bloemisten. Voor het maandboeket van oktober kon Fleurop bloemist Rik zijn liefde en creativiteit kwijt in een echt najaarsboeket vol prachtige seizoensbloemen.

Rik over het maandboeket:

“De herfst is een van mijn favoriete seizoenen. De mooie, warme kleuren in de natuur en natuurlijk de prachtige rozenbottel. Een absolute favoriet voor de herfst. 

Daarom heb ik ervoor gekozen om de rozenbottel een prominent plekje te geven in het maandboeket van oktober. De veelzijdige Eustoma en opvallende Physalis maken het boeket compleet. Met deze bloemen haal je meteen het herfstgevoel in huis.”

 Benieuwd hoe Rik het boeket heeft samengesteld? Bekijk de video hiernaast.

Onze bestsellers

Van maandboeket tot alle populaire boeketten van dit moment! Je bestelt jouw favoriete boeket nu gemakkelijk en snel:

Meer inspiratie?💌

Altijd op de hoogte van onze nieuwste boeketten en veel kleurrijke inspiratie? Schrijf je dan snel in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en laat je verrassen!