Het maandboeket van november

Haal de knusheid van de herfst in huis met deze combinatie van de anjer, gloriosa en chrysant. Perfect gezelschap voor een kop thee en een goed boek.

Fleurop bloemist Dirma van Dirma Bloem en Stijl uit Hedel heeft voor november een prachtig boeket samengesteld! Het najaar verdient een kleurrijk boeket om je interieur een warme touch te geven tijdens de gure herfstdagen. Dirma creëerde een prachtig boeket met als toppers de kleurrijke anjer, de onweerstaanbare gloriosa en opvallende chrysant. Een waar plaatje om naar te kijken.

Vier de herfst met het prachtige maandboeket van november. Kleurrijk en vol met de mooiste seizoensbloemen

Het maandboeket van Dirma

 Iedere maand wordt het maandboeket van Fleurop samengesteld door een van onze lokale Fleurop bloemisten. Voor het maandboeket van november kon Fleurop bloemist Dirma (Dirma Bloem en Stijl uit Hedel) haar passie, liefde en creativiteit kwijt in dit prachtige najaarsboeket met de mooiste seizoensbloemen.

Dirma over het maandboeket

“Het is nog volop herfst, maar dit maandboeket is stiekem een knipoog naar de winter. De zeer geliefde Gloriosa is een echte blikvanger in het boeket en de prachtige en grote herfst Chrysant maakt dit boeket lekker vol en kleurrijk. De opvallende anjer blijft een favoriet en mag zeker niet ontbreken in het maandboeket van november.

Wil je echt indruk maken met een boeket? Geef dan dit boeket cadeau en je zit zeker goed!”.

Benieuwd hoe Dirma het boeket heeft samengesteld? Bekijk de video hiernaast.

Onze bestsellers

Van maandboeket tot alle populaire boeketten van dit moment! Je bestelt jouw favoriete boeket nu gemakkelijk en snel:

Meer inspiratie?💌

Altijd op de hoogte van onze nieuwste boeketten en veel kleurrijke inspiratie? Schrijf je dan snel in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en laat je verrassen!