Het maandboeket van mei

Het maandboeket van mei is samengesteld door Fleurop bloemist Evi met haar favoriete bloemen van dit seizoen. De pioen, leeuwenbek en allium maken van dit boeket een waar plaatje om naar te kijken.🔍🌺

Het maandboeket van Evi

Wat kleur nodig in je leven? Voor het maandboeket van mei mocht Evi van Van Deursen Bloemen in Deurne haar creatie met liefde samenstellen. Dat maakt dit boeket extra uniek en persoonlijk. Ze vertelt hoe ze tot dit gave boeket gekomen is:

Evi over het maandboeket:

"Als klein meisje van vier was ik al bijna dagelijks te vinden in de bloemenwinkel van mijn vader en oom, Van Deursen Bloemen. Wat begon met de verkoop van een aantal emmers bloemen en een paar tuinplanten door mijn opa en oma, is uitgegroeid tot een geweldig grote winkel, vol met bloemen, planten en alles wat daarbij hoort. Iedere dag is het een feestje om hier te mogen werken.

Zolang als ik me kan herinneren is de pioenroos een van mijn favoriete bloemen, dus deze kon zéker niet ontbreken in het maandboeket van mei. Verder heb ik onder andere gewerkt met lieflijke kleuren van de leeuwenbek, de speelse vorm van de dille en springt de lila allium boven de andere bloemsoorten uit."

Hier bekijk je de video via YouTube!

Onze bestsellers

Van maandboeket tot alle populaire boeketten van dit moment! Je bestelt jouw favoriete boeket nu gemakkelijk en snel:

Bont geplukt

vanaf 19,95
Seizoensverrassing
Keuze bloemist
Subliem

vanaf 49,95
Voor jou

vanaf 24,95