Het maandboeket van maart

Haal het voorjaar in huis met deze kleurrijke eyecatcher. Fleurop bloemist Nina-Lotte creëerde met veel liefde dit prachtige boeket vol met de mooiste seizoensbloemen. Een waar plaatje om naar te kijken en het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders.

Geniet deze maand van dit prachtige boeket in de kleuren van het seizoen. Warm roze en vrolijk geel in combinatie met pastel en oranje zorgen voor een warm en krachtig geheel. De vrolijke tulp, kruidige violier en frisse kamille maken het lentegevoel helemaal compleet.

Het maandboeket van Nina- Lotte

Iedere maand wordt het maandboeket van Fleurop samengesteld door een van onze lokale Fleurop bloemisten. Voor het maandboeket van maart creëerde Fleurop bloemist Nina-Lotte van BloemenWeijden een kleurrijk en warm boeket met de bloemen van dit seizoen. Met dit boeket haal je het voorjaar in huis.

Nina- Lotte over het maandboeket

“In maart begint de lente en dat straalt dit boeket uit. Er is geen bloem die beter bij het voorjaar past dan de tulp, die weer in volle glorie is te zien op de Nederlandse bollenvelden. Ook de violier hoort thuis in dit speelse boeket en geeft alvast een kleine knipoog naar de zomer. De lieve en zachte uitstraling van de kamille maakt dit boeket helemaal af. Maart roert soms zijn staart, maar met dit boeket is het binnen in huis altijd voorjaar.”

Benieuwd hoe Nina-Lotte het boeket heeft samengesteld? Bekijk de video hiernaast.

Onze bestsellers

Van maandboeket tot alle populaire boeketten van dit moment! Je bestelt jouw favoriete boeket nu gemakkelijk en snel:

Meer inspiratie?💌

Altijd op de hoogte van onze nieuwste boeketten en veel kleurrijke inspiratie? Schrijf je dan snel in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en laat je verrassen!