Haal het voorjaar in huis met het maandboeket van januari. Met liefde samengesteld door Fleurop bloemist Rik. Dit prachtige maandboeket kenmerkt zich door de kleurrijke tulpen, de opvallende gerbera en de sierlijke alstroemeria.

Het vroege voorjaar vieren we met dit kleurrijke en frisse maandboeket van januari. Fleurop bloemist Rik creëerde een prachtig boeket met wintervaste gerbera’s, kleurrijke tulpen en de opvallende alstroemeria. Een waar plaatje om naar te kijken. Met dit boeket haal je gegarandeerd de lente in huis.

Het maandboeket van Rik

Iedere maand wordt het maandboeket van Fleurop samengesteld door een van onze lokale Fleurop bloemisten. Voor het maandboeket van januari ging de getalenteerde Rik van Fleurop bloemist Oogenlust uit Valkenswaard aan de slag met een heerlijk fris en vrolijk boeket. De hoofdrolspeler? De tulp! Deze vroege voorjaarsbloeier is een ware favoriet en maakt van dit boeket een echte eyecatcher.

Rik over het maandboeket

“Januari, hartje winter en waarschijnlijk kijkt iedereen uit naar het voorjaar. Door dit kleurrijke boeket breng je meteen vrolijkheid in huis! Met de eigenwijze tulp maak je een boeket meteen los en vrolijk. De roos geeft het boeket een luxe uitstraling en de gerbera maakt het boeket helemaal af. Om het boeket er kleurrijk en verfijnd uit te laten zien, heb ik ervoor gekozen om Limonium te gebruiken. Dit geeft een mooie paarse kleur, als je in het boeket kijkt. 

Hopelijk fleurt dit boeket iedereen op, in de kille januari maand. Nog even geduld, de lente komt eraan!”

 Benieuwd hoe Rik het boeket heeft samengesteld? Bekijk de video hiernaast.

Onze bestsellers

Van maandboeket tot alle populaire boeketten van dit moment! Je bestelt jouw favoriete boeket nu gemakkelijk en snel:

Meer inspiratie?💌

Altijd op de hoogte van onze nieuwste boeketten en veel kleurrijke inspiratie? Schrijf je dan snel in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en laat je verrassen!