Het maandboeket van februari

Verfijnd, luchtig en met een touch of spring. Fleurop bloemist Stefan stelde met heel veel liefde het maandboeket van februari samen. Een eigenzinnig boeket met in de hoofdrol de prachtige Franse tulp, opvallende Anemoon en de Clematis. Met recht een boeket naar ons hart.

Maandboeket-februari

Geniet deze maand van dit prachtige boeket in de mooiste voorjaarstinten. Stefan koos voor diverse bloemen in lila en roze en combineerde deze met de opvallende gele kleur van de Franse tulp en het krachtige blauw van de Delphinium. Het resultaat is een rijk en tegelijkertijd luchtig boeket waar je hart gegarandeerd sneller van gaat kloppen. Hét boeket om de mensen om je heen mee te verrassen.

Het maandboeket van Stefan

Iedere maand wordt het maandboeket van Fleurop samengesteld door een van onze lokale Fleurop bloemisten. Voor het maandboeket van februari creëerde Fleurop bloemist Stefan van Bloemsierkunst Sjerp een prachtig, luxueus en luchtig boeket met de bloemen van dit seizoen. Van de prachtige Franse tulp, tot de opvallende Anemoon. Met dit boeket haal je de lente in huis.

Stefan over het maandboeket

“Aan deze bloemen is te zien dat we echt richting het voorjaar gaan. Pasteltinten, wit en af en toe uitschieters van kleur zorgen ervoor dat dit boeket bij iedereen in huis past. En om de lente écht in huis te halen, mogen de Anemonen, Tulpen en Clematis niet ontbreken. Ik heb gekozen voor Franse Tulpen, geliefd om de mooie kleuren, lengte en grote bloemknoppen.”

Benieuwd hoe Stefan het boeket heeft samengesteld? Bekijk de video hiernaast.

Onze bestsellers

Van maandboeket tot alle populaire boeketten van dit moment! Je bestelt jouw favoriete boeket nu gemakkelijk en snel:

Meer inspiratie?💌

Altijd op de hoogte van onze nieuwste boeketten en veel kleurrijke inspiratie? Schrijf je dan snel in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en laat je verrassen! 

Fleurop-nieuwsbrief