Maandboeket december

Fleurop bloemist Dennis van Bloem & Plant by Dennis Kuijlaars uit Breda heeft voor de maand december een prachtig boeket samengesteld. Dit boeket is precies waar de decembermaand voor staat: warm en sfeervol. Laat je betoveren door de kenmerkende Amaryllis en mooie Ilex en verras jezelf of iemand anders met dit spectaculaire decemberboeket.

Maandboeket-december

Geniet deze maand van dit prachtige boeket in chique roodtinten met een vleugje roze. Het perfecte boeket om cadeau te doen of jezelf mee te verblijden. Dennis creëerde met veel liefde deze ultraluxe verrassing met als eyecatchers de Amaryllis, Ilex en gerbera. Een boeket dat gegarandeerd veel ‘oh’s’ en ‘ah’s’ oplevert.

Het maandboeket van Dennis

Iedere maand wordt het maandboeket van Fleurop samengesteld door een van onze lokale Fleurop bloemisten. Voor het maandboeket van december creëerde Fleurop bloemist Dennis (Bloem & Plant by Dennis Kuijlaars uit Breda) een typisch decemberboeket met de mooiste bloemen van het seizoen.

Dennis over het maandboeket

“December is DE feestmaand, een maand vol gezelligheid en warmte. En dat is precies wat dit boeket uitstraalt. December is mijn favoriete maand en wat mij betreft de leukste tijd van het jaar. Typische decemberbloemen, waaronder de Amaryllis en Ilex, mogen dan ook zeer zeker niet ontbreken in het boeket. 

Maar ook als je iets minder met de feestdagen hebt en het binnen toch gezellig en warm wilt maken, is dit boeket een aanrader. De opvallende Gerbera en Roos in roze en rood maken dit boeket helemaal af.” Benieuwd hoe Dennis het boeket heeft samengesteld? Bekijk de video hiernaast.

Onze bestsellers

Van maandboeket tot alle populaire boeketten van dit moment! Je bestelt jouw favoriete boeket nu gemakkelijk en snel:

Meer inspiratie?💌

Altijd op de hoogte van onze nieuwste boeketten en veel kleurrijke inspiratie? Schrijf je dan snel in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en laat je verrassen! 

Fleurop-nieuwsbrief