Het maandboeket van augustus

Vier augustus in stijl met dit weelderige maandboeket. Met liefde samengesteld door Fleurop bloemiste Laetitia uit Uden.

Het maandboeket van Laetitia

Iedere maand wordt het maandboeket van Fleurop samengesteld door een van onze lokale Fleurop bloemisten. Voor het maandboeket van augustus kon Fleurop bloemiste Laetitia van Barock Bloemen & Lifestyle haar liefde en creativiteit kwijt voor een echt zomers boeket met een vleugje najaar. Ze heeft hiervoor echte seizoensbloemen gekozen die goed passen bij deze periode.

Laetitia over het maandboeket:

Vier augustus in stijl met dit weelderige maandboeket! Elk seizoen heeft haar eigen charme, maar deze zomerse schoonheden zijn onweerstaanbaar. Bewonder de prachtige dahlia, opvallende hortensia en zonnige eremurus. Dit boeket is een lust voor het oog! 🍉 👁️

"Ik houd van wild! Van natuurlijk, ongekunsteld en levendig. Van weelderig en veel texturen, zodat je telkens weer wat anders ziet. Zo ook met dit boeket."

Hier bekijk je de video via YouTube!

Onze bestsellers

Van maandboeket tot alle populaire boeketten van dit moment! Je bestelt jouw favoriete boeket nu gemakkelijk en snel:

Meer inspiratie?💌

Altijd op de hoogte van onze nieuwste boeketten en veel kleurrijke inspiratie? Schrijf je dan snel in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en laat je verrassen!