Het maandboeket van april

Vier de lente met het maandboeket van april. Met liefde samengesteld door bloemist Jolène met de mooiste bloemen van dit moment: van de ranke en elegante Ornithogalum tot de prachtige Roos en de kleurrijke, opvallende Delphinium.

Het maandboeket van Jolène

Het maandboeket van april is luchtig, speels en hét boeket om dit voorjaar mee te verrassen. Bloemist Jolène van Bloemsierkunst Jolène uit Kerkdriel heeft gekozen voor frisse kleuren en echte voorjaarsbloemen. Het resultaat is een rijk en kleurrijk boeket. Perfect om jezelf of iemand anders mee te verrassen.

Jolène over het maandboeket

Iedere maand wordt het maandboeket van Fleurop samengesteld door een van onze lokale Fleurop bloemisten. Voor het maandboeket van april creëerde bloemist Jolène dit ware pronkstuk, samengesteld met verrassende bloemen én lentefavorieten. Een lust voor het oog en een ware eyecatcher. Jolène over het maandboeket “In het maandboeket van April heb ik gekozen voor de frisse kleuren en echte voorjaarsbloemen. De roos is één van mijn favorieten en de zachte tint van deze bloem past perfect bij de tijd van dit jaar. Een echt lentegevoel gegarandeerd. Dit boeket is perfect om het thuis extra gezellig te maken.”

Benieuwd hoe Jolène het boeket heeft samengesteld? Bekijk de video hiernaast.

Onze bestsellers

Van maandboeket tot alle populaire boeketten van dit moment! Je bestelt jouw favoriete boeket nu gemakkelijk en snel:

Meer inspiratie?💌

Altijd op de hoogte van onze nieuwste boeketten en veel kleurrijke inspiratie? Schrijf je dan snel in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en laat je verrassen!