Binnenkijken bij: Bloemsierkunst Sjerp

Stefan is sinds twee jaar trotse eigenaar van Sjerp Bloemsierkunst. Hij kreeg onlangs bijzonder bezoek in zijn bloemenwinkel aan de Peppelweg in Rotterdam. Een cameraploeg maakte er opnames van de verrassingsactie voor het Rotterdamse echtpaar Henk en Ger Schuyl.

Zij werden onlangs verkozen tot ‘Oppas opa en oma van het jaar’. Kleinzoon Jero stelde samen met Fleurop-bloemist Stefan een schitterend boeket samen waarmee hij opa en oma in het zonnetje zette.

“Een ontzettend leuke actie!”, vertelt Stefan. “Rode rozen waren de favoriet van Jero, die moesten absoluut in het boeket. Maar hij koos ook voor gerbera’s, chrysanten en een pauwenveer. Het boeket is net als Jero: op-en-top vrolijk!”

Familiebedrijf
“Ik heb de winkel van mijn ouders overgenomen”, vervolgt Stefan. We zijn een echt familiebedrijf. Sjerp Bloemsierkunst bestaat al 80 jaar. Het leukste aan mijn vak vind ik de interactie met klanten en hen blij de winkel uit laten gaan. Onze kracht? We hebben een groot assortiment en daarmee voor ieder wat wils. Bovendien heeft onze winkel een open karakter en huiselijke sfeer.”

Tip van Stefan:

“Snijd thuis om de drie tot vier dagen een klein stukje van de stelen af. Zo krijgen de bloemen voldoende water en blijft je boeket langer staan!” 

Het verrassingsmoment:

Kek Mama's Sara van Gorp heeft samen met Evelyne en Jero bij Bloemsierkunst Sjerp het boeket voor het verrassingsmoment gemaakt. Het verrassingsmoment bij opa en oma vind je hier: bekijk de video.

Bloemenhunk 

April 2019 - Ze is uniek. Zoals jouw moeder is er maar één. Een persoonlijk cadeau is dan ook het beste moederdaggeschenk. In de nieuwe moederdagcampagne is er een hoofdrol voor Stefan. Terwijl een klant hem vertelt over de bijzondere karaktereigenschappen van haar moeder, stelt Stefan het boeket met zorg samen. In ons persbericht van Moederdag lees je hier meer over.