Binnenkijken bij: Bloemerie 88 in Oss

Aan de Zaltbommelseweg in Oss vind je Bloemerie 88. Een trendy bloemenwinkel waar kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan. Bloemenspecialist Harold Reuser: “Een boeket van Bloemerie 88 is er eentje met gevoel.”

Niet voor niets is Bloemerie 88 in 2018 door consumenten verkozen tot Fleurop-bloemist van het jaar.

“We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht”, vervolgt Harold. “Bloemen vertellen een verhaal en moeten passen bij de persoon en gelegenheid. Dat in combinatie met een ruim assortiment en bloemen van de beste kwaliteit onderscheidt ons van anderen.”

Duurzame bloemen

Bloemerie 88 is bovendien gecertificeerd duurzaam bloemist. Harold: “Dit houdt in dat we duurzaam geteelde bloemen verkopen én duurzaam werken. Zo scheiden we afval, werken we zonder chloor en hebben we ledverlichting. Bloemen zijn een natuurproduct, als we er nog lang van willen genieten moeten we de natuur met respect behandelen.”

Het boeket van Harold

“Ik ben gek op kleur. In dit boeket vind je onder andere rozen, gerbera’s en gloriosa. De hypericumbesjes geven het boeket een vleugje herfst.”

Tip van Harold

“De winter kan wel eens streng worden. Let erop dat jouw boeket goed ingepakt wordt wanneer het buiten koud is. Vervoer bloemen liefst niet op de fiets als het buiten vriest. En wist je dat bloemen een hekel hebben aan grote temperatuursverschillen? Van de kou buiten naar een warme woonkamer is een grote overgang. Laat een boeket bijvoorbeeld even acclimatiseren in de garage. Zet bloemen ook niet boven een hete verwarming.”

Bezoekadres:

Bloemerie 88 bevindt zich aan de Zaltbommelseweg 18 in Oss.

Bloemerie'88 is in 2018 verkozen tot beste Fleurop bloemist van Nederland: