Binnenkijken bij: BloemenWeijden

Houd je van kleur? Dan mag je een bezoek aan bloemenwinkel BloemenWeijden in Nieuw-Vennep niet overslaan. Fleurop-bloemiste Nina-Lotte van der Weijden verkoopt er niet alleen bloemen, maar ook een ruim assortiment aan potten, vazen en woonaccessoires.

“Op mijn 21e ben ik deze bloemenwinkel gestart”, vertelt de nu 25-jarige Nina-Lotte enthousiast. “En ik heb er elke dag ontzettend veel plezier in. Natuurlijk vind je bij ons dagverse boeketten, maar we verzorgen ook bruidsbloemwerk, rouwbloemwerk en bezorgen op abonnementsbasis bloemen en planten bij bedrijven in de omgeving. Die afwisseling is fijn, geen dag is hetzelfde.”

Interieur met een verhaal

“Kenmerkend voor mijn winkel is het interieur. Zo werd onze toonbank vroeger als werkbank gebruikt in een autofabriek. De bloemen worden gepresenteerd op enorme houten klossen. Ik vind het mooi als spullen een verhaal hebben en kunnen worden hergebruikt.” 

Het boeket van Nina-Lotte

“Ik ben fan van kleur. Dat zie je dan ook terug in deze bloemrijke creatie. Daarin vind je onder andere celosia, anthurium, strelitzia en de zonnebloem.”

Eyecatcher

Sinds kort is Nina-Lotte trotse eigenaresse van de opvallende Fleurop-bakfiets. Die won ze via een ingestuurde video. Nina-Lotte vervolgt: “Hier in Nieuw-Vennep, waar het best vol gebouwd is, komt hij goed van pas. Met deze e-bike kun je snel en efficiënt bezorgen, en het is ook nog eens goed voor het milieu. Maar deze fleurige e-bike is bovenal ontzettend mooi, echt een visitekaartje voor mijn winkel waarmee bloemen bezorgen een feestje wordt!”

De gave en winnende video bekijk je hier: Video BloemenWeijden/Fleurop

 

Bezoekadres

Wil je zelf eens binnenkijken bij deze kleurrijke winkel? Het adres is De Symfonie 57 in Nieuw-Vennep.