De planten zijn weer terug

Helemaal van nu! Groene planten in huis. Ga je voor de knappe monstera of de opvallende stippenplant? Hierbij een overzicht van de populairste planten van dit moment.

Orchidee

Wie kent deze plant niet? De Orchidee blijft populair en is daarnaast de bekendste plant van Nederland. Je vindt hem terug in veel woonkamers, maar ook op bureau's. Wist je trouwens dat deze plant in Australië en Azië in de natuur groeit? Vooral in bomen en rotsspleten is de orchidee terug te vinden.

Pannenkoekenplant

De pannenkoekenplant mag niet ontbreken. Deze plant is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste planten in de huiskamer. Zet de plant op een mooie plek in huis en verzorg hem goed! Dan zul je versteld staan van de groei.

De gatenplant (monstera)

De gatenplant is bij veel plantenliefhebbers een favoriet en wij snappen wel waarom. Bij ieder nieuw blad ontstaan gaten, waar deze plant zijn naam aan te danken heeft. Een echte aanrader dus. Tip: deze plant kan ook zonder kluit prima overleven. Zet hem in een mooie grote vaas in een laagje water. Optimaal genieten!

Stippenplant (begonia)

Deze gave stippenplant staat stipt op 1! De vrolijke stippen zorgen voor een opvallend effect en hiermee is de plant leuk te combineren met andere planten. Geef de plant een mooi plekje op een lichte plaats, voorkom felle zon. Vergeet er niet volop van te genieten. Wees trouwens voorbereid op veel complimenten op de stippenplant, want die ga je zeker krijgen!

De ijzervaren (phlebodium)

De ijzervaren is de laatste jaren steeds populairder geworden en wij snappen wel waarom. De weelderige bladeren zorgen voor een opvallend effect en rust. Heb je geen lichte standplaats, dan is dat voor deze plant geen probleem. Hij is namelijk erg makkelijk, als er maar geen direct zonlicht is. Geef genoeg water en verras hem af en toe met een frisse douche en het wordt jaren genieten.

De paradijsvogelplant (strelitzia)

Deze paradijsvogelplant is een echte blikvanger! Als je van planten houdt, is deze echt onmisbaar. Hij is stoer en past in vrijwel ieder interieur. De hoogte is ong. 50-70 cm en daarmee echt een statement. De paradijsvogelplant houdt wel van een beetje zon en geef hem ook vaak water.

Kantoorplanten

Er zijn vele formaten kantoorplanten verkrijgbaar, deze worden niet in ons online assortiment weergegeven. Via de lokale Fleurop bloemist kun je contact opnemen voor het bezorgen van een kantoorplant. Je kunt dan ook afstemmen welke plant of pot je mooi vindt.

Wij zijn de expert op het gebied van zakelijk bloemen bestellen. Wil je jouw kantoor opfleuren met prachtige bloemen op de werkplek, kantine, kantooringang of op de balie? Neem dan contact op met Fleurop zakelijk.