Valentijnscadeau voor hem en haar

14 februari is het Valentijnsdag. De dag om jouw geliefde of geheime liefde te laten zien hoeveel je van hem/haar houdt. Maar hoe kies je een boeket dat precies bij jouw Valentijn past?

Wij hebben alvast een aantal boeketten geselecteerd, waarmee jij jouw geliefde kan verrassen.

Ik zoek een....

  • Valentijnscadeau voor haar 
  • Valentijnscadeau voor hem

Valentijnscadeau voor haar

Jouw vriendin of Valentijn verrassen met prachtige bloemen? Elke vrouw houdt van een mooi boeket, maar hoe maak je de juiste keuze? Wij helpen je kiezen!

Voor de Liefste

Voor een liefdevol gebaar geef je dit prachtige boeket met diverse roze bloemen. Daar wordt iedereen blij van. Wil je jouw geliefde écht goed verrassen voeg dan lekkere chocolade toe of geef met één van onze zachte knuffels jouw Valentijn een speciale knuffel!

Lieflijk rode roos

Rozen zijn het ideale cadeau om de liefde mee te vieren. Met deze prachtige rode rozen geef je jouw liefde door!

Valentijnscadeau voor hem

Heb je een vriend of een geheime liefde? En weet je niet hoe je hem het beste kunt verrassen? Ook een man kan je verrassen met een prachtige bos bloemen. Met de persoonlijke boodschap op een valentijnskaart verklaar je jouw Valentijn de liefde.

Vrolijke verrassing

Ook boeket 'Vrolijke verrassing' is geschikt om jouw vriend mee te verrassen. Voeg in het bestelproces een lekker Prosecco toe om het extra bijzonder te maken. Met de Prosecco kunnen jullie samen genieten van een romantische dag samen.

Heb je inspiratie nodig voor een speciale tekst voor op jouw Valentijnskaart? Wij hebben al een aantal mooie teksten op een rijtje gezet.

Happy Valentine!