Valentijn in het buitenland verrassen

Vooral als je net verliefd bent, wil je elke dag met jouw liefde samen zijn. Als hij/zij in het buitenland woont, lukt dat niet. Verrassen met Valentijn kan gelukkig nog wel!

Door het maken van mooie reizen of het werken met mensen in verschillende landen, komen lange afstandsrelaties steeds vaker voor. Van interesse en gevoelens voor deze persoon, komen mooie relaties tot stand. Het hebben van een lange afstandsrelatie heeft ook zo zijn voordelen

1. Internationale trips

Dit is natuurlijk het grote voordeel van een internationale liefde, je komt nog eens ergens! Aangezien jullie uit twee verschillende landen komen, zul je merken dat je vaker naar het buitenland moet reizen om elkaar te zien.

Vooral als jouw geliefde al jaren in het land woont, ontdek je vaak de leukste plekjes, die je anders niet snel zal zien. Ook leer je meer van de culturen en lokale bewoners. Ben je dol op het maken van reizen, dan kunnen we een internationale liefde zeker aanraden!

2. Buitenlands eten

Als we in de supermarkt staan, dan lijkt het alsof je al veel buitenlandse gerechten kent. Als je in het buitenland bent, zie je dat daar heel anders gegeten wordt. Wanneer jouw liefde in het buitenland woont, leer je dus ook gelijk heel andere gerechten kennen. Wanneer je in het buitenland bent, raden we ook aan om te vragen wat de lekkernijen van het land zijn of laat jouw geliefde deze meebrengen als hij of zij naar jou toekomt!

3. Altijd wat leuks om over te praten

Doordat je elkaar minder vaak ziet, heb je altijd wat leuks om over te praten! Je zult snel merken dat de kleinste dagelijkse dingen van elkaar zullen verschillen als je het er met elkaar over hebt. Dit geeft al snel genoeg gespreksonderwerp om samen urenlang te praten.

4. Het is goed voor je taalontwikkeling

Wanneer je gaat daten met iemand die niet dezelfde taal spreekt, geef je jezelf de gelegenheid om een nieuwe taal te leren. Altijd al de Spaanse taal willen leren? Dan moet je dus op zoek naar een Spaanse liefde. Je zult zien dat het dan veel minder moeite kost om deze taal te leren.

Daarnaast staat het ook nog goed op je CV. Er zijn namelijk relatief minder mensen die kunnen zeggen dat ze vloeiend Spaans spreken!

5. Je kunt elkaar altijd verrassen!

Vooral omdat je elkaar minder vaak ziet, kun je elkaar vaker verrassen. Boek een ticket en verras jou liefde. Dit kan met Valentijn, maar ook op een ander onverwacht moment. 

Buitenlandse liefde verrassen

Ook zonder er zelf te zijn, kun je jouw liefde in het buitenland verrassen. Dankzij de komst van skype is het veel makkelijker geworden om dagelijks contact te hebben. Maar juist dan is het ook leuk om jouw Valentijn in het buitenland te verrassen. Hoe? Bestel een boeket en voor je het weet wordt het boeket al bezorgd!

Of jouw Valentijn nu woont in Australië, Canada of Spanje met Fleurop Interflora kun je wereldwijd een boeket tijdens Valentijnsdag laten bezorgen en hiermee jouw geliefde verrassen! Extra persoonlijk maak je het door een leuke Liefdestekst aan het kaartje toe te voegen.

We hebben hiervoor de mooiste liefdesteksten op een rijtje gezet.

Buitenlandse liefdesteksten 

Wil je graag een buitenlandse tekst? Dan vind je hieronder een aantal teksten in verschillende talen, zodat je gelijk wat inspiratie hebt:

Engelse liefdesteksten

-          I love you more today than yesterday, but not as much as tomorrow.
-          They say love hurts, however, I’m able to take that risk if it means I’m reaching to be with you.
-          When I wake up in the morning, I am thinking of you. When I go sleep at night, I am thinking of you. And all those hours in between, I think of us.
-          Missing you every day is part of loving you, and loving you makes me miss you every day.
-          Thank you for reminding me what butterflies feel like.

Duitse liefdesteksten

-          Ich denke immer an dich, außer wenn ich schlafe, dann träume ich von dir – Ik denk altijd aan je, tenzij ik slaap, dan droom ik van je.
-          Was du aus liebe tust, ist nie umsonst – Wat je doet voor liefde, is nooit voor niets.
-          Ich liebe dich – Ik hou van je
-          Die beste Art Ich liebe dich zu sagen ist es zu zeigen – De beste manier om te zeggen dat ik van je hou, is om het te laten zien
-          Du tust mir gut, dich behalte ich – Je doet me goed, ik hou je.

Spaanse liefdesteksten

-          Me gusta estar contigo – Ik ben graag bij je.
-          Te quiero no por quien eres, sino por quien soy cuando estoy contigo - Ik hou niet van je om wie je bent, maar om wie ik ben als ik bij je ben.
-          Yo tengo esa costumbre de pensar en ti, cuando hablan de amor - Ik heb de gewoonte om aan je te denken als ze over liefde praten.
-          Sentir el amor de la gente que amamos es el fuego que alimenta nuestra vida - De liefde voelen van de mensen van wie we houden, is het vuur dat ons leven voedt.

Bloemen bezorgen in het buitenland

Verras jouw buitenlandse liefde met een de mooiste Valentijn bloemen. Kies het land van bestemming en vervolgens het mooiste boeket wat bij jouw liefde past.