5x tips valentijnscadeau

Je kunt het commercieel vinden of niet. Valentijn is nou eenmaal dé dag van de liefde! En wij vinden dat je liefde moet vieren. Je leest hier de leukste cadeau tips voor jouw Valentijn.

Persoonlijk Valentijnsdag cadeau

1. Valentijn boeket

Wat is Valentijn zonder rozen of bloemen? Wanneer je het over liefde hebt, denk je gelijk aan bloemen. Bloemen zijn niet voor niets hét populairste Valentijnscadeau. Kies zelf de mooiste bloemen uit en voeg een mooie liefdestekst toe. Ben je zelf niet zo creatief? We hebben een lijst met de mooiste liefdesteksten, zodat je wat inspiratie kunt vinden. 

Extra uitpakken met lekkere chocolade of een heerlijke prosecco. Vier de liefde! 

2. Kies een leuke activiteit

Wanneer iemand (bijna) alles al heeft, is het juist leuk samen wat te ondernemen. Kies een leuke activiteit waar je samen al je energie kwijt kunt. Je kunt kiezen om te gaan bowlen of schaatsen of ga naar een indoor rotsklimmen, trampolinespringen of paintballen als je echt de competitie wilt aangaan. We garanderen je dat je samen veel zult lachen én nieuwe herinneringen zult maken! 

3. Poster met locatie of stad (Map poster)

Er is altijd wel een bijzondere locatie die je niet snel zal vergeten. Dit kan de plek zijn van jullie eerste ontmoeting plaatsvond, jullie woonplaats of trouwlocatie. Van alle plaatsen in de wereld is het mogelijk een poster te maken en zo herinneringen aan deze locatie(s) te koesteren. 

4. Fotoshoot

Stel je voor: samen achter de geraniums, genieten van de oude dag. Je geniet van het leven en beleeft samen mooie momenten. Zo snel als de tijd voorbij vliegt, blijven herinneringen bestaan.  

Ga met een fotograaf naar een locatie waar jullie goede herinneringen hebben of beiden kunnen ontspannen. Dit kan het bos zijn of het strand, maar ook de plaats waar jullie eerste date plaatsvond. Ook kun je de situatie nabootsen van een oude foto. Als er maar gelachen wordt samen en jullie wat moois hebben om later op terug te kijken! 

5. Maak dromen waar

Wat wil je graag eens samen doen? Zoek iets wat jullie beiden leuk vinden: Ga parachutespringen, dineren in een vuurtoren, mountainbiken door de grotten, ga naar een winkel en koop een hele foute lamp, bekijk de allerslechtste film die er is.. allemaal activiteiten die je niet snel zou doen, maar wel ooit een keer gedaan wilt hebben. We kunnen eigenlijk alleen maar aanraden om samen jullie dromen waar te maken en de liefde te vieren. Want dát is het mooiste wat je samen kunt doen! 

Bloemen Valentijn

We hebben het hierboven eigenlijk al verklapt en we zouden Fleurop niet zijn als we hier geen bloemen zouden noemen. Want 99% van de vrouwen houden van bloemen, net als wij! Er is geen ander product dan bloemen, die zo goed emoties kunnen overbrengen. Dus wil je laten weten hoeveel je van iemand houdt, kies dan bloemen! 

De mooiste Valentijn boeketten

Ga je voor rode rozen, een kleurrijk Valentijn boeket of romantische tulpen? Er is altijd een Valentijn boeket dat precies bij jouw Valentijn past.