Kerststukjes, een mooie sfeervolle aankleding voor Kerst!

Kerst is het uitgelezen moment om weer eens lekker uit te pakken om het in huis – en natuurlijk buiten – extra gezellig te maken. Dit keer vertellen we je graag alles over kerststukjes, want hiervoor is veel mogelijk!

Kersttukje als toevoeging aan je kerstversiering 

Naast een uitbundige kerstboom, mooie aankleding van de kersttafel, maak je het kerstgevoel compleet met een leuk kerststukje. Waar veel mensen nog denken aan een traditioneel kerststukje, is er gelukkig veel mogelijk, waardoor het voor iedereen een aangename toevoeging kan zijn aan de kerstversiering. 

Traditioneel kerststukje 

Wil je liever een wat ingetogener kerststuk, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor het gebruik van natuurlijke materialen en bloemen. Kies bijvoorbeeld voor een tak, amaryllisbol of witte bloemen en materialen, dan zul je zien dat het kerststuk een heel andere sfeer overbrengt, maar net zo mooi kan zijn. 

Tafelkrans of deurhanger 

Ben je op zoek naar een kerststuk op tafel, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooie tafelkrans. Deze leg je op tafel en hier kun je bijvoorbeeld een mooie kaars in zetten. Het voordeel van een laag kerststuk is dat je er tijdens het diner er overheen kunt kijken en je gasten goed goed kunt zien.

Liever ophangen, ook dat kan natuurlijk, knoop er een touwtje om en geef hem een mooi plekje aan de muur (zie onderstaande foto). 

Zelf een kerstkrans of kerststuk maken (DIY Kerststuk) 

Vind je het leuk om zelf een kerstkrans of kerststuk te maken? Kijk dan eens op de social media pagina’s van jouw lokale vakbloemist of op de Pinterest van Fleurop. Zij geven in de periode voorafgaand aan Kerst regelmatig inspiratie voor een gave kerstkrans of kerststuk. Ook kun je altijd even langsgaan voor tips of aanschaf van de materialen welke je hiervoor wilt gaan gebruiken. 

Kerststuk bezorgen 

Wil je graag iemand verrassen met een modern kerststuk of kerstkrans? Kijk dan eens naar onze kerstcollectie. Bestel je jouw kerststuk voor 14.00u, dan wordt het vandaag nog bezorgd (m.u.v. zaterdag, hiervoor geldt 12.00u).  

Kerststuk bestellen?

Jouw kerststuk of kerstboeket kun je nu kiezen via ons kerstassortiment.