Cadeaupakket: bloemen met cadeau

Genieten van de mooiste bloemen en speciaal geselecteerde cadeauartikelen uit de Fleurop cadeaushop? Met het cadeaupakket van Fleurop geef je altijd iets speciaals. Een prachtig pakket geschikt voor hem én haar!

Een cadeaupakket is geschikt voor vele gelegenheden. Het is leuk om te geven bij een nieuwe woning, nieuwe baan of bijzondere felicitatie. Verras je oma, ouders, vrienden of familie met een prachtig boeket mét cadeau. Leuk om te geven én om te krijgen.

Duurzame cadeaus

Bij Fleurop staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Niet voor niets werken veel van onze bloemisten inmiddels met een duurzame bedrijfsvoering.

Ook de cadeauartikelen zijn samengesteld op basis van duurzaamheid. Zo zijn de vazen van de perfect-vintage lijn geblazen en gemaakt van gerecycled glas. De wijnen van MezzaCorona staan bekend om hun duurzame teelt en werkwijze. Ook de chocolade wordt op een duurzame en eerlijke manier gemaakt volgens het duurzaamheidsprogramma Cocoa Horizons. Naast aandacht voor chocolade van goede kwaliteit is er ook aandacht voor de lokale boeren die verantwoordelijk zijn voor de cacaoteelt.

Boeket met cadeau

Wil je weten welke combinaties er nog meer zijn? Wij hebben alle boeketten met cadeaus voor je op een rijtje gezet. Bekijk alle mogelijkheden.

Zakelijke mogelijkheden: kerstpakket, jubileum of relatiegeschenk

Ook voor zakelijke gelegenheden is het Fleurop cadeaupakket een echte aanrader! Zo kan je het gebruiken als kerstpakket, cadeau bij jubileum, pensioen of uitdiensttreding. Maar ook als duurzaam relatiegeschenk is het een echte aanrader. Lees meer over de zakelijke mogelijkheden voor het bestellen van het pakket.

Bloemencadeau bestellen

Het juiste bloemencadeau bestellen is geen gemakkelijk opgave. Een mooi boeket met luxe cadeaus is een toegankelijk cadeau voor medewerkers, relatiegeschenk of kerstpakket dat voor ieder wat wils biedt. Heb je speciale wensen voor het pakket van jouw bedrijf? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons door te bellen naar 0318-588100 of mail naar [email protected]