6x de mooiste paasbloemen

Pasen staat in het teken van gezelligheid in de vorm van een uitgebreide paasbrunch, paaseieren zoeken (en opeten!) en een overdosis aan vrolijke kleuren en accessoires. We delen de mooiste bloemen om het paasgevoel compleet te maken! 🐣

Decoreren met paasbloemen 🌻🐤

Als je het leuk vindt om het paasfeest te vieren en je huis te decoreren met paasbloemen, dan zullen deze paasbloemen je zeker inspireren!

Wat zijn echte paasbloemen? 

Bij Pasen hebben we al snel een associatie met de kleur geel! Niet alleen de bekende gele kuikentjes, maar in deze periode zijn er ook veel gele bloemen te verkrijgen. In aanvulling met de welbekende paastakken, want ook die mogen niet ontbreken in de paasperiode!

#1 Paasbloem: de narcis 

De narcis is een paasbloem die echt in het rijtje van mooie paasbloemen hoort. De narcis is een aankondiging van de lente en deze bolbloem zie je dan al volop opkomen in het vroege voorjaar.  

In onze Fleurop boeketten zie je de narcis echter niet terug, omdat het vocht uit de narcis schadelijk is voor de andere bloemen. Je kunt ze wel perfect met elkaar in een vrolijk vaasje neerzetten of in een leuk mandje of bloempot. Voor inspiratie kun je hiervoor een bezoekje brengen aan een lokale Fleurop bloemist.  

#2 Paasbloem: de tulp

Natuurlijk zijn alle vrolijke tulpen geschikt om het paasgevoel in huis te halen, maar om toch in de gele en oranje modus te blijven, zijn deze kleurvarianten van de tulp een favoriet als paasbloem.  

Waar normaal de kleuren geel of oranje in boeketten wat minder populair zijn, mogen deze kleuren met Pasen volop gezien worden. En kan het niet geel genoeg zijn! 

Benieuwd naar de tulp in onze paasboeketten? Neem dan snel een kijkje!  

#3 Paasbloem: kamille

Kamille is een van de bekendste bloemen, maar je vergeet deze al snel als bloem in een boeket. Kamille is vrij bescheiden, maar in al haar kracht fleurt ze ieder boeket op!

De mooie kamille bloemen zijn dan ook een aangename toevoeging en daarom mag ze wat ons betreft niet ontbreken in een paasboeket. 

De mooiste paasbloemen van Fleurop:

Seizoensverrassing
Keuze bloemist
Bloemenweelde

vanaf 26,95
Bloemstuk

vanaf 49,95

#4: de gele roos

Denken we bij de roos al snel aan de rode roos en dus Valentijn. Voor Pasen inspireren we je graag met de gele roos. Net als de gele tulp is deze kleur roos in andere perioden minder vaak zichtbaar in onze boeketten, echter geeft deze gele paasbloem wel net dat extra Paas-vleugje aan een boeket of de paastafel.

Daarom de nr. 4 van favoriete paasbloem voor Pasen! 

#5: de lelie

Voor Pasen is de witte- en gele lelie een echte aanwinst. Hoewel deze bloem wat smaakgevoelig kan zijn vanwege haar geur, is de bloem een mooie blikvanger. Zodra ze geopend is, kun je er niet meer omheen. En de lelie mag dan echt gezien worden. 

Heb je huisdieren? Pas dan wel op met de lelie. Het stuifmeel is namelijk giftig voor katten. Je kunt ze er uitknippen of jouw bloemen een veilig plekje geven. 

#6: de paasverrassing

Word je liever verrast met Pasen? Kies dan voor onze Paassurprise 🐣! Dit is een van onze populairste boeketten speciaal voor de paasperiode. De lokale Fleurop bloemist schikt met liefde een mooi paasboeket met de mooiste paasbloemen.

Hiermee wordt Pasen echt een feestje! 🎉

Nog meer Paas-inspiratie? 🐰

Nog meer Paas-inspiratie? Bekijk dan eens onze blog voor het bloemschikken voor Pasen. Hier delen we onze tips om zelf aan de slag te gaan. Vergeet niet om de echte paasbloemen toe te voegen, dan ben je he-le-maal voorbereid op een vrolijk Pasen: Tips Bloemschikken Pasen.

Bestel een paasboeket

Maak Pasen onvergetelijk met een vrolijk paasboeket. Altijd met aandacht en liefde samengesteld door de lokale Fleurop bloemist!