10 leuke jubileum ideeën om liefde te vieren

Heb je binnenkort samen iets te vieren? Wij hebben een top 10 met leuke jubileum ideeën voor je om je te laten inspireren.

Liefde is het mooiste wat er is. Daarom is het leuk om dit om dit samen te vieren. Of je nu één maand, één jaar, vijf jaar, tien jaar of zelfs 50 jaar samen bent, het is het perfecte moment om je partner te verwennen en samen de liefde te vieren! Zie hier onze top 10:

1. Ga naar de plek waar je elkaar voor het eerst ontmoet hebt

Of je eerste date nu in een trendy restaurant, discotheek, tijdens het uitlaten van de hond of een schattig café was, het is altijd leuk hier samen nog eens naar terug te keren.

Mocht de locatie ondertussen niet meer bestaan, zoek dan naar een vergelijkbare locatie waar jullie goede herinneringen aan hebben. Dat ene mooie hotel of misschien wel de plek waar je ooit ten huwelijk gevraagd bent. 

2. Ga samen een weekendje weg

Iets wat natuurlijk altijd goed is, ongeacht of je samen wat te vieren hebt! Kies een plek waar je graag nog naar toe wilt gaan of mooie herinneringen aan hebt. Je kunt kiezen voor een overnachting bij het strand of bos, maar het is ook een idee om een locatie te kiezen voor een schattige Bed and Breakfast of een stedentrip. Er zijn genoeg ideeën om samen tijd door te brengen.

Nog leuker is om het als verrassing te houden. Pak de tas is en rij (of vlieg) naar de bestemming. Vergeet niet om rozen en rozenblaadjes mee te nemen. Dat doet het altijd goed. ;)

3. Verras met een boeket met rozen

Het is een klassieke zet met een reden: een boeket met prachtige rozen schreeuwt romantiek! Rozen staan niet voor niets in het teken van de liefde en scoort daarom altijd goed. Kies het aantal rozenvoor het aantal maanden/jaren dat jullie samen zijn..

Nu stellen wij rozen voor, maar je kunt ook kiezen voor andere prachtige bloemen. Vooral als je weet wat de lievelingsbloem is. Dan zoek je een mooi boeket uit waar deze bloem in zit.
Wil je nog meer punten scoren? Laat de bloemen op jullie jubileum dag bezorgen op het werk. Dat wordt ongetwijfeld pronken naar collega’s. 

Is het vandaag de jubileum dag? Je hebt nog tot 14.00 uur de tijd om de bloemen vandaag te laten bezorgen.

4. Bezoek samen een concert of festival

Is je partner fan van een artiest of heb je iets gehoord over een festival binnenkort? Regel dan kaartjes en ga er samen heen. Je zult zien dat je vaak weken of maanden later nog herinneringen kunt delen aan dit mooie moment samen. Is een concert of festival niets voor jou? Kijk dan eens naar een theater in de buurt, daar komen vaak mooie voorstellingen voorbij.

Liever wat extremer? Zoek dan online naar leuke activiteiten. Het gaat erom dat je je er prettig bij voelt en je samen nieuwe herinneringen maakt. 

5. Haal het kind in je naar boven

Je hebt vast wel als kind ergens goede herinneringen aan. Dat kan een avond zijn met leuke bordspellen, naar de dierentuin of een kasteel wat in die tijd indruk op je heeft gemaakt. Gezellig om deze ervaring dan samen nog eens te beleven. Dit is trouwens ook leuk zonder dat je iets te vieren hebt en gewoon zin hebt in een gezellig moment samen.

6. Kom uit je vaste routine...

...en doe iets wat je normaal niet zou doen. Bovendien is het een geweldige manier om samen plezier te hebben als je uit je vaste routine komt. Volg een kunstles, leer een nieuwe taal, kies een nieuw recept en kook iets wat je zelf normaal nooit zou maken. 
Ben je al langere tijd niet wezen sporten? Zoek dan samen naar een leuke sport en maak een afspraak voor een proefles. Beleef samen de zenuwen vooraf en het gelukzalige gevoel als je een lekkere work-out achter de rug hebt!

7. Creëer je eigen kunstwerk

Niet-standaard maar lekker origineel. Creëer samen een eigen kunstwerk of object. Maak onder begeleiding van een kunstenaar jullie eigen werk en hang deze op. Dan word je dagelijks herinnert aan deze bijzondere activiteit samen.

Google hiervoor op: ‘Kunst en schilderworkshops’ en je vindt een lijstje met adressen.

8. Plan een fotoshoot

Is je trouwdag al wat langer geleden? Plan dan eens een nieuwe fotoshoot in waar jullie er op en top uitzien. Wil je het extra romantisch maken? Zorg dan voor veel bloemen in pastelkleuren. Denk bijvoorbeeld aan witte of zachtroze rozen met gipskruid, romantischer wordt het niet. 

Ben je niet zo van een fotoshoot, maak dan een fotoboek van alle maanden of jaren samen.

9. Schrijf een liefdesbrief

 ‘Vroeger’ was alles beter, gaat niet altijd op. Maar toen werden er nog veel liefdesbrieven geschreven. Dit soort briefjes werden vaak nog lang bewaard en vervolgens kwam je ze dan jaren later weer tegen. Koop eens een mooie kaart of schrijf een mooie brief met een herinneringen aan mooie momenten samen of waar je trots op bent. Je kunt daar ook nog een mooi boeket of ander cadeau aan toe voegen om het helemaal af te maken.

10. Maak een box met allemaal cadeautjes

Welk kind vond vroeger de grabbelton niet leuk? De spanning om te zien welk cadeautje je kreeg. Voor iedere maand of jaar dat je samen bent kun je ook verschillende cadeautjes kopen. Dit hoeven geen grote cadeaus te zijn. Kies gewoon leuke cadeautjes, soms met een grap, en de verrassing is compleet.

We hopen dat je genoeg geïnspireerd bent en nu niet kan wachten om jouw liefde te verrassen. We wensen je veel succes, en hopelijk nog vele jaren, liefde toe!

Bekijk onze collectie jubileum boeketten om liefde te vieren.